Επίσημο: Υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Ερυθρό Αστέρα ο Μάριν!

Επίσημο: Υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Ερυθρό Αστέρα ο Μάριν!

Ο Μάρκο Μάριν ανανέωσε κι επίσημα τη συνεργασία του με τον Ερυθρό Αστέρα μέχρι το 2021, με τον Γερμανό μεσοεπιθετικό να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο την ημέρα των γενεθλίων του.

Ο Μάρκο Μάριν υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Ερυθρό Αστέρα και θα αγωνίζεται στο Μαρακανά μέχρι το 2021.

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός εξαργύρωσε τις πολύ καλές εμφανίσεις του με τη σέρβικη ομάδα και ανανέωσε το συμβόλαιο του, με τον Ερυθρό Αστέρα να ανακοινώνει κι επίσημα τη συμφωνία.

Οι Σέρβοι «έδεσαν» τον Μάριν για δύο ακόμα χρόνια, κλείνοντας την πόρτα στους ενδιαφερόμενους, που ήταν αρκετοί τόσο από τη Γερμανία, αλλά και από την Κίνα. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως ο Μάριν υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του ανήμερα των γενεθλίων του, με τους ερυθρόλευκους να εύχονται στον Γερμανό «χρόνια πολλά» στην επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας.

Υπενθυμίζεται πως ο Μάριν δεν υπολογιζόταν από τον Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό και το περασμένο καλοκαίρι αποχώρησε από το λιμάνι για τον Ερυθρό Αστέρα. Οι Πειραιώτες ήθελαν να ξεφορτωθούν το συμβόλαιο του, κάτι που εν τέλει έγινε πράξη κυριολεκτικά στα τελευταία λεπτά της μεταγραφικής περιόδου.

Τη φετινή σεζόν ο 30χρονος μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί σε 19 παιχνίδια του Ερυθρού Αστέρα σε Σερβία και Champions League και μετράει συνολικά 4 γκολ και 9 ασίστ πραγματοποιώντας μία πολύ καλή σεζόν.

Δείτε την ανακοίνωση του Ερυθρού Αστέρα:

https://twitter.com/crvenazvezdafk/status/1105829086574858240

Δείτε και την ανάρτηση που έκανε ο ίδιος ο Μάριν λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του:

https://www.instagram.com/p/Bu9CQsHAkOG/?utm_source=ig_web_copy_link

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ