Σουόνσι – Μάντσεστερ Σίτι 2-3

Σουόνσι – Μάντσεστερ Σίτι 2-3

Η Σουόνσι βρέθηκε να προηγείται με 2-0 στο 30΄, ωστόσο η Μάντσεστερ Σίτι με αντεπίθεση διαρκείας κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι (2-3) και να πάρει την πρόκριση για τους «4» του Κυπέλλου Αγγλίας.

Τι και αν βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο 30΄ και Νόρντφελντ είχε την απάντηση σε κάθε ευκαιρία της, η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τους «4» του Κυπέλλου Αγγλίας, επικρατώντας της Σουόνσι με 3-2 στο «Λίμπερι».

Οι πολίτες μπήκαν πολύ νωθρά στον αγωνιστικό χώρο, δίνοντας το δικαίωμα στους κύκνους ότι μπορούν να πιστέψουν στην νίκη και στην πρόκριση. Οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν εμφάνιση γεμάτη ποδοσφαιρικός θράσος και κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ στο 20ο με πέναλτι το οποίο υπέπεσε ο Ντελφ ανατρέποντας τον Ρόμπερτς και ο Γκράιμς δεν άφησε την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη για το 1-0.

Εννιά λεπτά αργότερα, οι «κύκνοι» σημείωσαν και άλλο τέρμα μετά από εξαιρετική αντεπίθεση την οποία ολοκλήρωσε με έξοχο πλασέ ο πρώην άσος των «πολιτών», Μπέρσαντ Σελίνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «citizens» άσκησαν αφόρητη πίεση στα καρέ της ομάδας του Γκρέιαμ Πότερ και κατάφεραν εν τέλει να βρουν δίχτυα μετά από φάση διαρκείας στο 69ο λεπτό, με τον Μπερνάρντο Σίλβα να είναι ο σκόρερ.

Λίγα λεπτά αργότερα, στο 78΄, ο Ραχίμ Στέρλινγκ κερδίζει πέναλτι το οποίο και ευστοχεί ο Αγουέρο σε 2-2. Και εκεί που το παιχνίδι οδηγούνταν στην παράταση ο Αγουέρο στο 89΄ υπέγραψε την ανατροπή με κεφαλιά ψαράκι συμμετέχοντας ωστόσο στη φάση από θέση οφσάιντ.

Έτσι, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα κατάφερε να πάρει μια μεγάλη πρόκριση-με βάση την εικόνα του ματς- και κράτησε τις πιθανότητες της ακέραιες για την κατάκτηση και των τεσσάρων τίτλων.

Οι συνθέσεις

Σουόνσι: Νόρντφελντ, Φαν ντερ Χορν, Γκράιμς, Ρόμπερτς, Κάρτερ-Γουίκερς, Μπάιερς (73’ Τζον), Σελίνα, Φάλτον, Ρούτλετζ, Ντάιερ (61’ Ασόρο), Τζέιμς

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Οταμέντι, Λαπόρτ, Γουόκερ, Ντελφ (57’ Ζιντσένκο), Γκουντογκάν, Ντ. Σίλβα, Μπ. Σίλβα, Μαχρέζ (63’ Αγουέρο), Σανέ (57’ Στέρλινγκ), Γκαμπριέλ Ζεσούς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ