Έτσι σταμάτησαν τη Νότιγχαμ (vid)

Έτσι σταμάτησαν τη Νότιγχαμ (vid)

Το καθαρό γκολ του Μέρφι που ακύρωσε ο βοηθός στο παιχνίδι με την Ίπσουιτς στάθηκε εμπόδιο για το πολύτιμο διπλό της Νότιγχαμ στη μάχη που δίνει για να μπει στα play off ανόδου.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ δεν κατάφερε να πάρει μια πολύτιμη νίκη στην έδρα της Ίπσουϊτς στην προσπάθεια που κάνει για να επιστρέψει στην Premier League.

Η ομάδα του Μάρτιν Ο’Νιλ ήρθε ισόπαλη με 1-1 κόντρα στην Ίπσουϊτς σε ένα παιχνίδι, όπου είχε τον έλεγχο και ήταν καλύτερη από τους γηπεδούχους, που βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Οι άνθρωποι της Νότιγχαμ δικαιούνται μάλιστα να διαμαρτύρονται για τη διαιτησία στο ματς, καθώς λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου και με το σκορ ισόπαλο, ο ρέφερι της αναμέτρησης δεν μέτρησε ένα πεντακάθαρο τέρμα για τους φιλοξενούμενους.

Συγκεκριμένα, μετά από εκτέλεση πλάγιου άουτ από τον Ρόμπινσον, η μπάλα έφτασε στην περιοχή της Ίπσουϊτς, όπου ο Μπεναλουάν πήρε την κεφαλιά, ο Μπιαλκόφκι απέκρουσε στην δεξιά του γωνία και στην επαναφορά ο σέντερ φορ της Νότιγχαμ, Ντάριλ Μέρφι σκόραρε.

Ο βοηθός όμως είχε αντίθετη άποψη και δεν μέτρησε το γκολ λανθασμένα, καθώς φαίνεται και από την κανονική ροή του παιχνιδιού πεντακάθαρα πως ο επιθετικός της Νότιγχαμ καλύπτεται από τουλάχιστον δύο αμυντικούς.

Ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας μάλιστα στις δηλώσεις του τόνισε πως ο Μέρφι καλύπτεται ένα μέτρο και αν είχε μετρήσει το γκολ θα έδινε ένα τεράστιο προβάδισμα στη Νότιγχαμ. Με αυτή την ισοπαλία η Νότιγχαμ υποχώρησε στην ενδέκατη θέση, παρόλα αυτά παραμένει στο κυνήγι της ανόδου, αφού τα play off και η πρώτη εξάδα απέχουν μόλις τρεις βαθμούς,που πιθανότατα θα ήταν ένας αν είχε μετρήσει το καθαρό γκολ του Μέρφι.

Δείτε τη φάση που αδικήθηκε η Νότιγχαμ στο 1:50 του βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ