Σύζυγος Βράνιες: «Δεν υπάρχει πλέον αυτός για μένα»

Σύζυγος Βράνιες: «Δεν υπάρχει πλέον αυτός για μένα»

Την πλήρη αδιαφορία της για όσα συμβαίνουν στον Όγκνιεν Βράνιες εξέφρασε η σύζυγός του, Ντανιέλα.

Τέλος δεν έχουν τα προβλήματα για τον Όγκνιεν Βράνιες, ο οποίος πριν λίγες ημέρες είχε νέα… μπλεξίματα. Ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ, κατά την επιστροφή του στο Βέλγιο από τη Βοσνία, συνελήφθη στο αεροδρόμιο από την αστυνομία λόγω γραφειοκρατικών ζητημάτων, με αποτέλεσμα να περάσει τη νύχτα σε κέντρο μεταναστών.

Κληθείς να σχολιάσει την περιπέτεια του συζύγου της, η Ντανιέλα έδειξε πλήρη αδιαφορία, ακόμη και αποστροφή προς τον 29χρονο ποδοσφαιριστή.

«Δεν με ενδιαφέρει αν έχουν συλλάβει τον Όγκνιεν, δεν έχω καμία επαφή μαζί του και δεν θέλω να έχω καμία επαφή ξανά μαζί του. Αποτελεί παρελθόν για μένα και δεν θέλω να μιλάω για αυτό. Δεν έχουμε ακόμα χωρίσει επίσημα, αλλά αυτό θα συμβεί σύντομα. Οποιαδήποτε ερώτηση μου δημιουργεί πρόβλημα, δεν υπάρχει για μένα πλέον αυτός».

Υπενθυμίζεται πως το ενδεχόμενο διαζυγίου ανάμεσα στις δυο πλευρές είχε γίνει ορατό και από το τατουάζ που είχε κάνει ο Βράνιες για την ΑΕΚ, το οποίο όμως έγινε σε σημείο που κάλυπτε το όνομα της μέλλουσας… πρώην συζύγου του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ