Αμβούργο: Επαιξε μετά από 11 μήνες ο Κυριάκος Παπαδόπουλος!

Αμβούργο: Επαιξε μετά από 11 μήνες ο Κυριάκος Παπαδόπουλος!

Ο διεθνής σέντερ μπακ ξεπέρασε τον τραυματισμό του, που τον κράτησε εκτός για σχεδόν 11 μήνες και βοήθησε το Αμβούργο να πάρει τη νίκη – πρόκριση απέναντι στην Πάτερμπορν.

Στη δράση μετά από περίπου 11 μήνες επέστρεψε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, με τον διεθνή μπακ να αγωνίζεται ως βασικός στο παιχνίδι του Κυπέλλου ανάμεσα στο Αμβούργο και την Πάτερμπορν.

Ο 27χρονος άσος μάλιστα πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του να πάρει τη νίκη με 2-0 και μαζί την πρόκριση για τα ημιτελικά του θεσμού. Τελευταία φορά που είχε αγωνιστεί ο Παπαδόπουλος ήταν στις 12/5/2018 και στον αγώνα με την Γκλάντμπαχ, την οποίο το Αμβούργο είχε κερδίσει με 2-1.

Εκτοτε βρισκόταν στα… πιτς, λόγω προβλήματος στο γόνατο. Ενας τραυματισμός που τον κράτησε εκτός δράσης για σχεδόν 11 μήνες. Ο Ελληνας σέντερ μπακ, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα έδωσε μεγάλο αγώνα, κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και σήμερα πραγματοποίησε την επανεμφάνισή του.

Για την ιστορία, τα γκολ για το Αμβούργο πέτυχε ο Λασόγκα. Ο Γερμανός επιθετικός στο 54’ άνοιξε το σκορ και στο 68’ σφράγισε τη νίκη – πρόκριση για την ομάδα του.

Δείτε τα γκολ και καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ