Παρί Σεν Ζερμέν – Ναντ 3-0

Παρί Σεν Ζερμέν – Ναντ 3-0

Με πρωταγωνιστή τον Μπαπέ η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε με 3-0 της Ναντ και προκρίθηκε στον τελικό του γαλλικού Κυπέλλου.

Την πρόκρισή της στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας πανηγύρισε η Παρί Σεν Ζερμέν.

Η ομάδα του Τόμας Τούχελ το βράδυ της Τετάρτης κέρδισε εύκολα την Ναντ με 3-0 και σφράγισε το εισιτήριό της για τον μεγάλο τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τη Ρεν.

Μεγάλος πρωταγωνιστής σε έναν ακόμα παιχνίδι για τους Παριζιάνους ήταν ο Μπαπέ. Ο Γάλλος σούπερ σταρ δημιούργησε το πρώτο γκολ για τον Μάρκο Βεράτι (29’) και σκόραρε το δεύτερο τέρμα της ομάδας του, ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Ντάνι Αλβες στο 92’.

Συγκεκριμένα, στο 29’ ο Βεράτι με ωραίο σουτ εκτός περιοχής έκανε το 1-0 για την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ στο 85’ ο Κιλιάν Μπαπέ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι «σφράγισε» ουσιαστικά τη νίκη – πρόκριση για την ομάδα του Τόμας Τούχελ. Στις καθυστερήσεις ο Ντάνι Αλβες με γκολάρα έκανε το 3-0 και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση της ομάδας του.

Οι πρωταθλητές Γαλλίας βάζουν πλώρη για την κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου, με τον Γάλλο σούπερ σταρ να τους οδηγεί εκ του ασφαλούς σε έναν ακόμα τελικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ