Τεν Χαγκ: «Στην Μπαρτσελόνα ή στην Μπάγερν ο Ντε Λιχτ»

Τεν Χαγκ: «Στην Μπαρτσελόνα ή στην Μπάγερν ο Ντε Λιχτ»

Αφού ξεκαθάρισε πως ο Ντε Λιχτ δεν πρόκειται να μείνει στον Άγιαξ και την νέα σεζόν, ο Τεν Χαγκ γνωστοποίησε τις δυο ομάδες που είναι πιο κοντά στην απόκτηση του Ολλανδού.

Ο Ματάις Ντε Λιχτ αποτελεί μήλον της έριδος για τους κορυφαίος ευρωπαϊκούς συλλόγους, καθώς οι φετινές του εμφανίσεις με τη φανέλα του Άγιαξ τον έχουν αναγάγει ως ένα από τα αστέρια του μέλλοντος.

Το τελευταίο διάστημα, ισπανικά δημοσιεύματα ήθελαν τον Ολλανδό να έχει κλείσει στη Μπαρτσελόνα για το προσεχές καλοκαίρι, όμως φαίνεται πως στο παιχνίδι της απόκτησής του έχει μπει δυναμικά και ένας έτερος ευρωπαϊκός γίγαντας.

Όπως έκανε γνωστό ο προπονητής του Αίαντα, Έρικ Τεν Χάγκ, ο 19χρονος αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του είτε στους «μπλαουγκράνα» είτε στη Μπάγερν Μονάχου.

Πάντως, ο ίδιος ώθησε τον ποδοσφαιριστή του να μετακομίσει στη Βαρκελώνη, καθώς όπως τόνισε οι Καταλανοί αντιμετωπίζουν σημαντικότερο πρόβλημα στα στόπερ.

«Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να συνεχίσει στον Άγιαξ ο Ντε Λιχτ. Υπάρχουν πολλές ομάδες που ενδιαφέρονται για εκείνον. Θα φύγει το καλοκαίρι, αλλά δεν ξέρω αν θα πάει στην Μπάγερν ή στην Μπαρτσελόνα»,

«Μπορεί να παίξει σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα, αλλά οι Ιταλοί είναι ειδικοί στην άμυνα. Αν είχα την ευκαιρία και ήμουν στη θέση του, θα πήγαινα στην Μπαρτσελόνα. Εκεί δεν έχουν και πολύ καλούς στόπερ. Θα πήγαινα και στη Μάντσεστερ Σίτι, μία ακόμα ομάδα που δεν έχει πολύ καλούς παίκτες σε αυτή τη θέση»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ