«Όχι» του Σάμαρη σε πρόταση ανανέωσης από τη Μπενφίκα

«Όχι» του Σάμαρη σε πρόταση ανανέωσης από τη Μπενφίκα

Αρνητικά απάντησε ο Ανδρέας Σάμαρης στην πρώτη πρόταση που του κατέθεσε η Μπενφίκα για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Αρνητική φαίνεται πως ήταν η απάντηση του Ανδρέα Σάμαρη στην πρόταση της Μπενφίκα για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Το συμβόλαιο του Έλληνα διεθνή εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι και οι «αετοί» δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να τον δουν να αποχωρεί ως ελεύθερος, καθώς οι εμφανίσεις του το τελευταίο διάστημα τον έχουν κατατάξει ως ένα εκ των πιο πολύτιμων ποδοσφαιριστών στο ρόστερ της ομάδας.

Αντίθετα, οι ιθύνοντες του συλλόγου φαίνονται διατεθειμένοι να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να εξασφαλίζουν την παραμονή του 29χρονου και την επόμενη σεζόν, όμως η πρώτη τους προσπάθεια έπεσε στο κενό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «A bola», η Μπενφίκα προσέφερε τριετές συμβόλαιο με απολαβές ενός εκατομμυρίου ευρώ το χρόνο στον έμπειρο μέσο, με τον ίδιο πάντως να μην ικανοποιείται.

Όπως αναφέρεται, μάλιστα, ο ίδιος αξιώνει το ποσό του 1,5 εκατομμυρίου προκειμένου να δεχτεί να βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο, επεκτείνοντας έτσι τη συμφωνία του με τους Πορτογάλους.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, οι συζητήσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές θα συνεχιστούν, καθώς στόχος αμφοτέρων είναι η κοινή τους σύμπλευση και για τα επόμενα χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ