Στα χνάρια του πατέρα ο υιός Ρονάλντο (vid)

Στα χνάρια του πατέρα ο υιός Ρονάλντο (vid)

Το δρόμο που χάραξε ο πατέρας του φαίνεται πως ακολουθεί ο Ρονάλντο Τζούνιορ, κάτι που απέδειξε και με την ασύλληπτη εμφάνισή του κόντρα στη Μαρίτιμο,

Στα χνάρια του πατέρα του φαίνεται πως βαδίζει ο Ρονάλντο Τζούνιορ μετά και την παράσταση που έδωσε στον τελευταίο αγώνα των μικρών της Γιουβέντους κόντρα στη Μαρίτιμο.

Συγκεκριμένα, οι πιτσιρικάδες των «μπιανκονέρι» ταξίδεψαν στη Μαδέιρα, μέρος καταγωγής του Κριστιάνο, για να αντιμετωπίσουν την πορτογαλική ομάδα, με τον γιο του του 34χρονου σούπερ σταρ να βρίσκει δίχτυα… 7 φορές από το πρώτο κιόλας ημίχρονο.

Ο Ρονάλντο Τζούνιορ δεν έλεγε να… πατήσει φρένο κόντρα στους συνομηλίκους του και οδήγησε την ομάδα της Γιουβέντους σε μια επιβλητική νίκη, με τον ίδιο να κάνει πράγματα και θαύματα εντός αγωνιστικού χώρου.

Πάντως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο γιος του Πορτογάλου δείχνει το πλούσιο ταλέντο του, καθώς μόλις στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της «Γηραιάς Κυρίας» κατάφερε να σημειώσει τέσσερα τέρματα.

Η ιστορία μπορεί να έχει δείξει πολλές φορές πως τα παιδιά δεν ακολουθούν το δρόμο που έδειξε ο πατέρας τους, όμως ενδέχεται η περίπτωση της… οικογένειας Ρονάλντο να αποτελεί εξαίρεση.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ