«Περιμένει πρόταση από την Γαλατά ο Σάμαρης»

«Περιμένει πρόταση από την Γαλατά ο Σάμαρης»

O Aντρέας Σάμαρης είπε όχι στην πρώτη πρόταση της Μπενφίκα για ανανέωση και οι Τούρκοι κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Γαλατάσαράι για τον Έλληνα διεθνή μέσο.

Ο Αντρέας Σάμαρης κάνει εξαιρετικό δεύτερο μισό στη σεζόν όπου αγωνίζεται βασικός πλέον με την Μπενφίκα, μετά τον παραγκωνισμό του από τον πρώην προπονητή των «Αετών», Ρούι Βιτόρια και μάλιστα είναι πολύ κοντά στο να φτάσει στα ημιτελικά του Europa League μετά το 4-2 της Μπενφίκα επί της Άιντραχτ.

Αυτές του οι εμφανίσεις οδήγησαν τον πορτογαλικό σύλλογο να του καταθέσει πρόταση για νέο συμβόλαιο μιας και το υπάρχον λήγει το προσεχές καλοκαίρι ωστόσο η απάντηση του Έλληνα μέσου ήταν αρνητική.

Σύμφωνα με τούρκικα δημοσιεύματα και συγκεκριμένα την «fanatik» ο Σάμαρης είπε όχι σε νέο τετραετές συμβόλαιο και ετήσιες αποδοχές 1 εκατ. ευρώ με τον ίδιο να αξιώνει συμβόλαιο ύψους 1,5 εκατ. ευρώ. Οι Τούρκοι όμως υποστηρίζουν πως πίσω από αυτό το «όχι» βρίσκεται και το ενδιαφέρον της Γαλατά για τον 29χρονο άσο ο οποίος δεν θα έλεγε όχι στην μετακόμιση στην γείτονα χώρα.

O Σάμαρης μετράει φέτος μέχρι στιγμής 21 εμφανίσεις με δύο γκολ και δύο ασίστ με τους Πορτογάλους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ