Έφοδος της βελγικής αστυνομίας στο προπονητικό κέντρο της Άντερλεχτ

Έφοδος της βελγικής αστυνομίας στο προπονητικό κέντρο της Άντερλεχτ

Μπλεγμένη σε ξέπλυμα μαύρου χρήματος και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση είναι η Άντερλεχτ, με τις αστυνομικές αρχές να κάνουν έφοδο στο προπονητικό τα κέντρο.

Σε μεγάλους μπελάδες φαίνεται πως έχει μπει η Άντερλεχτ. Οι πρωταθλητές Βελγίου το 2017, φαίνεται να είναι μπλεγμένοι σε υπόθεση ξεπλύματος μαύρου χρήματος αλλά και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση που έχει ως χώρο δράσης το εγχώριο ποδόσφαιρο.

Από σήμερα (24/4) το πρωί, η αστυνομία έχει εισβάλει με ένταλμα στο προπονητικό κέντρο και ερευνά όλα τα αρχεία της ομάδας και τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας. Όπως αναφέρεται στα τοπικά ΜΜΕ οι έρευνες επικεντρώνονται στη δράση του πρώην διοικητικού ηγέτη της ομάδας Ρότζερ Βαντεν Στοκ και του πρώην αθλητικού διευθυντή, Χέρμαν Βαν Χόλσμπεεκ.

Ο Χόλσμπεεκ μάλιστα συνδέεται επαγγελματικά και με τον ατζέντη Μότζι Μπαγιάτ, που είχε βρεθεί στο επίκεντρο σκανδάλου με στημένα παιχνίδια και είχε συλληφθεί από τις Αρχές.

Οι έρευνες επεκτείνονται και στα γραφεία της βελγικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, σε συνέχεια ανάλογων ερευνών που πραγματοποιήθηκαν πριν από μερικούς μήνες. Εκεί κατασχέθηκαν έγγραφα που αφορούν μεταγραφές, με αυτή του Σέρβου Αλεξάνταρ Μίτροβιτς από την Άντερλεχτ στη Νιουκάστλ το 2015.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ