«Μια ανάσα από την επιστροφή του στη Σουηδία ο Μπεργκ»

«Μια ανάσα από την επιστροφή του στη Σουηδία ο Μπεργκ»

Σουηδικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για διαπραγματεύσεις του Μπεργκ με την Γκέτεμποργκ οι οποίες βρίσκονται σε τελικό στάδιο.

Ο πάλαι ποτέ επιθετικός του Παναθηναϊκού, Μάρκους Μπεργκ, αγωνίζεται για λογαριασμό της Αλ Αΐν τα τελευταία χρόνια, Το συμβόλαιό του με τους Σαουδάραβες όμως εκπνέει το καλοκαίρι και δεν έχει ανανεωθεί.

Πλήθος δημοσιευμάτων έφερναν τον Σουηδό πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Ελλάδα άλλοτε για τον ΠΑΟΚ και άλλοτε για λογαριασμό του Ολυμπιακού, ενώ ενέπλεκαν και ομάδες του Κατάρ που άπλωναν… χαλί εκατομμυρίων στα πόδια του διεθνούς στράικερ.

Ωστόσο σύμφωνα με το σουηδικό Studio Allsvenskan, ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Μπεργκ είναι πάρα πολύ πιθανό να είναι η Γκέτεμποργκ. Είναι η ομάδα στην οποία έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα ο 33χρονος επιθετικός και για την οποία δεν έκρυψε ποτέ ότι ήθελε να κλείσει την καριέρα του όταν έφτανε το πλήρωμα του χρόνου.

Οι συζητήσεις μάλιστα φαίνεται να βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο σύμφωνα με το δημοσίευμα, με τις ανακοινώσεις να είναι ίσως θέμα ημερών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ