Στα χνάρια του πατέρα του ο γιος του Ρονάλντο

Στα χνάρια του πατέρα του ο γιος του Ρονάλντο

Τα βήματα του πατέρα του φαίνεται πως ακολουθεί ο Κριστιάνο Τζούνιορ, πράγμα που αποδεικνύεται και από τα εντυπωσιακά νούμερα που μετράει με τη Γιουβέντους.

Το ταλέντο του πατέρα του φαίνεται πως έχει κληρονομήσει ο γιος του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος συνεχίζει να «βγάζει μάτια», φορώντας τη φανέλα της Γιουβέντους.

Ο Κριστιάνο Τζούνιορ έδειξε από την πρώτη στιγμή το πηγαίο ταλέντο του στην Ιταλία, σκοράροντας συνολικά τέσσερα γκολ στο ντεμπούτο του, όμως καθώς ο καιρός περνάει, ο μικρός δεν δείχνει να πατάει… φρένο.

Αυτό αποδεικνύεται και από τα νούμερα που έχει καταγράψει τη φετινή περίοδο, καθώς με τους μικρούς των «μπιανκονέρι» μετράει τον απίστευτο αριθμό των 56 γκολ και 26 ασίστ, αγωνιζόμενος σε μόλις 35 παιχνίδια. Αν μη τι άλλο, τα νούμερα του νέου… Ρονάλντο ζαλίζουν.

«Μακάρι να καταφέρει ο μικρός να γίνει σαν τον μπαμπά του. Ο ίδιος, βέβαια, λέει ότι θα γίνει ακόμα καλύτερος, αλλά αυτό μάλλον είναι δύσκολο» έχει πει χαριτολογώντας ο… μεγάλος Κριστιάνο, δείχοντας την πλήρη εμπιστοσύνη που έχει στον πρωτότοκο γιο του.

Πάντως, ο χρόνος θα είναι ο καλύτερος κριτής για τον Κριστιάνο Τζούνιορ, με τον ίδιο πάντως για την ώρα να δείχνει πως έχει ότι χρειάζεται για να βγάλει τον πατέρα του ασπροπρόσωπο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ