Παυλίδης – Βρουσάι: «Πάμε για τη νίκη κόντρα στον Άγιαξ – Ο Ντε Γιονγκ αποτελεί παράδειγμα για εμάς»

Παυλίδης – Βρουσάι: «Πάμε για τη νίκη κόντρα στον Άγιαξ – Ο Ντε Γιονγκ αποτελεί παράδειγμα για εμάς»

Παυλίδης και Βρουσάι μίλησαν για τον τελικό κυπέλλου της Βίλεμ με τον Άγιαξ και δήλωσαν ότι πιστεύουν στη νίκη, ενώ ανέφεραν ότι ο Ντε Γιονγκ αποτελεί παράδειγμα για εκείνους

Την προσεχή Κυριακή (5/5, 19.00) στον τελικό του κυπέλλου Ολλανδίας η Βίλεμ αντιμετωπίζει τον βιονικό φέτος Άγιαξ στο Ρότερνταμ.

Οι Βαγγέλης Παυλίδης και Μάριος Βρουσάι μίλησαν στην εφημερίδα De Telegraaf για την αναμέτρηση και αναφέρθηκαν στις πιθανότητες που έχει η Βίλεμ να κατακτήσει το τρόπαιο κόντρα στον Αίαντα.

«Μπορεί να δώσεις ένα τέτοιο παιχνίδι μόνο μία φορά στη ζωή σου. Είναι πλεονέκτημα για εμάς ότι ο Άγιαξ έχει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια και συνεπώς κούραση» ανέφερε ο Βρουσάι.

«Προσπαθούν να μας εμπεδώσουν εδώ ότι μπορούμε να γράψουμε ιστορία. Ο Άγιαξ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Είναι μέσα σε όλες τις διοργανώσεις σε μια καταπληκτική χρονιά, όμως σε ένα παιχνίδι πολλά μπορούν να συμβούν. Εμείς πάμε για τη νίκη. Ο Άγιαξ το πρωτάθλημα, εμείς το κύπελλο» πρόσθεσε ο Παυλίδης.

Όσον αφορά τον Φρένκι Ντε Γιονγκ που ξεκίνησε από τη Βίλεμ και συνεχίζει στον Άγιαξ, ο Βρουσάι απάντησε: «Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τους εαυτούς μας με έναν τόσο μεγάλο παίκτη, αλλά αποτελεί παράδειγμα για εμάς. Ο Φρένκι απέδειξε ότι παίκτες από τη Βίλεμ μπορούν επίσης να φτάσουν σε παγκόσμιο επίπεδο»

Ο Μάριος Βρουσάι αγωνίζεται στη Βίλεμ ως δανεικός από τον Ολυμπιακό και έχει έως τώρα 15 συμμετοχές στην ομάδα της Ολλανδίας έχοντας σημειώσει και τέσσερα γκολ.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης έχει σημειώσει και αυτός τέσσερα γκολ, σε 14 συμμετοχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ