Το αποχαιρετιστήριο βίντεο της Φέγενορντ για τον Φαν Πέρσι (vid)

Το αποχαιρετιστήριο βίντεο της Φέγενορντ για τον Φαν Πέρσι (vid)

Ο Ολλανδός επιθετικός, Ρόμπιν Φαν Πέρσι, θα κρεμάσει τα παπούτσια του στο τέλος της σεζόν και η Φέγενορντ δημιούργησε ένα εντυπωσιακό βίντεο για εκείνον.

Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του σε ηλικία 35 ετών και να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, κλείνοντας την καριέρα του με τη φανέλα της αγαπημένης του Φέγενορντ.

Ο Ολλανδός επιθετικός, που πέρασε τα καλύτερα του χρόνια στην Αγγλία και την Premier League για λογαριασμό των Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποχωρεί αφήνοντας ως παρακαταθήκη μια πολύ σημαντική καριέρα με πολλά γκολ και διακρίσεις.

Σήμερα (12/5, 15:30) θα δώσει το τελευταίο του παιχνίδι μπροστά στο κοινό της ομάδας του Ρότερνταμ και έτσι η Φέγενορντ αποφάσισε να δημιουργήσει ένα βίντεο για να τον αποχαιρετήσει και να τον τιμήσει για όσα πρόσφερε.

Το βίντεο δείχνει τα πιο σημαντικά γκολ που έχει σημειώσει ο «ιπτάμενος Ολλανδός» με όλες τις ομάδες που έχει αγωνιστεί, με έναν διαφορετικό τρόπο όμως αφού η εικόνα φαίνεται σκιτσαρισμένη σαν κάποιο καρτούν.

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο της Φέγενορντ για τον Φαν Πέρσι:

https://twitter.com/Feyenoord/status/1127508419546632192

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ