Η Αλ Ιτιχάντ του Πρίγιοβιτς για Βαλμπουενά

Η Αλ Ιτιχάντ του Πρίγιοβιτς για Βαλμπουενά

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από τη γειτονική Τουρκία, η Αλ Ιτιχάντ των Πρίγιοβιτς και Ντα Κόστα ενδιαφέρεται για τον Βαλμπουενά και μάλιστα φέρεται να έχει καταθέσει και πρόταση στην πλευρά του 34χρονου εξτρέμ.

Το όνομα του Ματιέ Βαλμπουενά βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού, ωστόσο, η περίπτωση του «δαιμόνιου» Γάλλου εξτρέμ της Φενερμπαχτσέ δεν είναι καθόλου εύκολη. Και αυτό διότι οι μνηστήρες για την απόκτησή του είναι πολλοί.

Σύμφωνα μάλιστα με τα τελευταία δημοσιεύματα από τη γειτονική Τουρκία, μία από τις ομάδες που ενδιαφέρεται για την απόκτησή του και φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση στην πλευρά του έμπειρου μεσοεπιθετικού είναι η Αλ-Ιτιχάντ του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Ο βραχύσωμος άσος αρέσει πολύ στους ανθρώπους της ομάδας της Σαουδικής Αραβίας και σύμφωνα με τους Τούρκους έχει γίνει ήδη η πρώτη επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Τα ρεπορτάζ μάλιστα αναφέρουν ότι ο 34χρονος εξτρέμ σκέφτεται την εν λόγω πρόταση και εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να γίνει συμπαίκτης με τον πρώην στράικερ του ΠΑΟΚ, αλλά και με τον πρώην κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού, Ντα Κόστα.

Υπενθυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του Βαλμπουενά με την Φενερμπαχτσέ ολοκληρώνεται σε λίγες εβδομάδες και τη δεδομένη στιγμή το πιθανότερο σενάριο είναι να αποχωρήσει από το ρόστερ της τούρκικης ομάδας. Ο Ολυμπιακός, όπως έχετε διαβάσει από to10.gr, έχει ξεχωρίσει την περίπτωσή του, αλλά η υπόθεσή του είναι εξαιρετικά δύσκολη…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ