«Η Γκιμαράες είπε όχι σε πρόταση 2 εκατ. ευρώ για Πεδράο»

«Η Γκιμαράες είπε όχι σε πρόταση 2 εκατ. ευρώ για Πεδράο»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η πορτογαλική ομάδα αρνήθηκε πρόταση από την Ρεν ύψους 2 εκατ. ευρώ για τον Πεδράο, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού.

Ως έναν από τους υποψήφιους στόχους του Ολυμπιακού παρουσιάζουν τον στόπερ της Γκιμαράες, Πεδράο οι Πορτογάλοι, με την «A Bola» να γράφει ότι ο Βραζιλιάνος άσος αρέσει πολύ στον Πέδρο Μαρτίνς και δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση από τους Πειραιώτες για την απόκτησή του.

Η περίπτωσή του, ωστόσο, δεν είναι καθόλου εύκολη και όπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport», πριν από λίγο καιρό η πορτογαλική ομάδα αρνήθηκε πρόταση ύψους 2 εκατ. ευρώ. Η πρόταση είχε έρθει από την γαλλική Ρεν, αλλά δεν είχε ικανοποιήσει τη διοίκηση της Γκιμαράες.

Στο χθεσινό της δημοσίευμα η «A Bola», μάλιστα, ανέφερε ότι όποια ομάδα θέλει να αποκτήσει τον 26χρονο σέντερ μπακ θα πρέπει να δαπανήσει ένα ποσό κοντά που θα αγγίζει σχεδόν τα 4 εκατ. ευρώ. Ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για τις ελληνικές ομάδες.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Λατινοαμερικάνος άσος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Γκιμαράες έως το καλοκαίρι του 2022, ενώ γνωρίζονται πολύ καλά με τον Πέδρο Μαρτίνς, με τον οποίο είχαν συνυπάρξει τη διετία 2016-2018 και είχαν πολύ καλή συνεργασία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ