«Η Γκιμαράες είπε όχι σε πρόταση 2 εκατ. ευρώ για Πεδράο»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η πορτογαλική ομάδα αρνήθηκε πρόταση από την Ρεν ύψους 2 εκατ. ευρώ για τον Πεδράο, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού.


«Η Γκιμαράες είπε όχι σε πρόταση 2 εκατ. ευρώ για Πεδράο» | to10.gr

Ως έναν από τους υποψήφιους στόχους του Ολυμπιακού παρουσιάζουν τον στόπερ της Γκιμαράες, Πεδράο οι Πορτογάλοι, με την «A Bola» να γράφει ότι ο Βραζιλιάνος άσος αρέσει πολύ στον Πέδρο Μαρτίνς και δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση από τους Πειραιώτες για την απόκτησή του.

Η περίπτωσή του, ωστόσο, δεν είναι καθόλου εύκολη και όπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport», πριν από λίγο καιρό η πορτογαλική ομάδα αρνήθηκε πρόταση ύψους 2 εκατ. ευρώ. Η πρόταση είχε έρθει από την γαλλική Ρεν, αλλά δεν είχε ικανοποιήσει τη διοίκηση της Γκιμαράες.

Στο χθεσινό της δημοσίευμα η «A Bola», μάλιστα, ανέφερε ότι όποια ομάδα θέλει να αποκτήσει τον 26χρονο σέντερ μπακ θα πρέπει να δαπανήσει ένα ποσό κοντά που θα αγγίζει σχεδόν τα 4 εκατ. ευρώ. Ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για τις ελληνικές ομάδες.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Λατινοαμερικάνος άσος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Γκιμαράες έως το καλοκαίρι του 2022, ενώ γνωρίζονται πολύ καλά με τον Πέδρο Μαρτίνς, με τον οποίο είχαν συνυπάρξει τη διετία 2016-2018 και είχαν πολύ καλή συνεργασία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο