Ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για Ανσαριφάρντ

Ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για Ανσαριφάρντ

Στην μεταγραφική λίστα της Μπεσίκτας ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, φαίνεται πως βρίσκεται ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.

Περιζήτητος φαίνεται να είναι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ ανά την Ευρώπη, καθώς μετά το ενδιαφέρον της Ρέιντζερς, ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού έχει «γυαλίσει» και στην Μπεσίκτας.

Αυτό υποστηρίζει η τουρκική ιστοσελίδα «skor.sozcu.com.tr» σε σημερινό της δημοσίευμα, στο οποίο αναφέρει πως  οι «αετοί» της Κωνσταντινούπολης έχουν ως πρώτη προτεραιότητα την απόκτηση ενός επιθετικού, καθώς ο βασικός φορ της ομάδας, Μπουράκ Γιλμάζ αναμένεται να αποχωρήσει από την ομάδα.

Ο Ανσαριφάρντ, μπορεί να μην αγωνίστηκε αρκετά με την φανέλα της Νότιγχαμ Φόρεστ την φετινή σεζόν, έκλεισε ωστόσο την χρονιά με τον καλύτερο τρόπο, μετρώντας σε 6 συμμετοχές 2 γκολ και 2 ασίστ. Οι επιδόσεις του αυτές δεν πέραν απαρατήρητες με τον Ιρανό φορ να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της Μπεσίκτας.

Ακόμη, η τουρκική ιστοσελίδα τονίζει πως η Νότιγχαμ Φόρεστ αναμένεται να προχωρήσει σε πωλήσεις παικτών, προκειμένου να δημιουργήσει χώρο στο ρόστερ για νέες προσθήκες και ένας από τους βασικούς προς αποχώρηση είναι ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού.

Τέλος στο εν λόγω δημοσίευμα αναφέρεται πως εκτός από την Μπεσίκτας και την Ρέιντζερς, ο Ανσαριφάρντ βρίσκεται στα υπόψιν και του Αμβούργου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ