Ίντερ – Πορδενόνε 0-0

Ίντερ – Πορδενόνε 0-0

Στην διαδικασία των πέναλτι με 5-4 (κανονική διάρκεια και παράταση 0-0) επικράτησε εντός έδρας η Ίντερ της Πορδενόνε (που είναι στην τρίτη κατηγορία) στο Κύπελλο Ιταλίας με τους Μιλανέζους να περνάνε στην επόμενη φάση.

Από του Χάρου τα δόντια γλίτωσε η Ίντερ. Οι Νερατζούρι υποδέχτηκαν στην έδρα τους την Πορδενόνε που είναι στην τρίτη κατηγορία της Ιταλίας για το Κύπελλο και εν τέλει κατάφεραν με τα 1000 ζόρια να περάσουν στην επόμενη φάση του θεσμού, επικρατώντας στα πέναλτι με 5-4 (κανονική διάρκεια και παράταση 0-0).

Οι Μιλανέζοι παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο του Τσουζέπε Μεάτσα με πολλές αλλαγές με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι να θέλει να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν παίξει αρκετά φέτος ή και σε πιτσιρικάδες.

Ωστόσο, η Ίντερ δυσκολευόταν να βρει το δρόμο προς την αντίπαλη εστία. Γι’ αυτό το λόγο και ο έμπειρος προπονητής πέρασε προς το τέλος του ματς τον Ικάρντι (80′) με τους Μπρόζοβιτς και Πέρισιτς να έχουν μπει στο 46′ και το 68′ αντίστοιχα.

Και πάλι όμως χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Η κανονική διάρκεια του αγώνα τελείωσε, όπως και η παράταση με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0. Έτσι, πήγαμε στην διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί για την Πορδενόνε αστόχησαν οι Μισουράκα, Λούλι και Πάροντι με τον τελευταίο να είναι και ο μοιραίος. Από την πλευρά της Ίντερ δεν βρήκαν δίχτυα οι Σκρίνιαρ και Γκαλιαρντίνι.

Ίντερ: Παντέλι, Ναγκατόμο, Ρανόκια, Καντσέλο, Σκρίνιαρ, Ντάλμπερτ (80′ Ικάρντι), Βεθίνο, Γκαλιαρντίνι, Μάρτινς, Καραμό (68′ Πέρισιτς), Πιναμόντι (46′ Μπρόζοβιτς).

Πορδενόνε: Περίλι, Μπασόλι, Στεφάνι, Φορμικιόνι, Νουντζέλα (117′ Παρόντι), Μπουράι, Μισουράκα, Λούλι, Άνχελ (80′ Αγκοστίνι), Μπαρετόνι (97′ Κιουρία), Μανγκάκι.

H στιγμή που ο Ναγκατόμο ευστοχεί και σκοτώνει το «θηρίο», Πορδενόνε:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ