«Ο Ολυμπιακός ετοιμάζει πρόταση για τον Μήτρογλου»

«Ο Ολυμπιακός ετοιμάζει πρόταση για τον Μήτρογλου»

Οι Τούρκοι θεωρούν δεδομένη την αποχώρησή του Ελληνα στράικερ από την Γαλατάσαραϊ και επισημαίνουν ότι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτησή του.

Στο κόλπο για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου βάζουν τον Ολυμπιακό οι Τούρκοι, με τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα να θεωρούν δεδομένη την αποχώρησή του 31χρονου φορ από την Γαλατάσαραϊ.

Όπως γράφουν χαρακτηριστικά τα δημοσιεύματα από την Τουρκία, μπορεί ο δανεισμός του Ελληνα επιθετικού να λήγει το καλοκαίρι του 2020, καθώς η συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν για ενάμισι χρόνο, ωστόσο, η νέα σεζόν δεν πρόκειται να τον βρει στο ρόστερ της Γαλατάσαραϊ.

«Η Γαλατά θα ολοκληρώσει πρόωρα τον δανεισμό του έμπειρου επιθετικού και θα τον… επιστρέψει στην Μαρσέιγ, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021», γράφουν χαρακτηριστικά τα τουρκικά ρεπορτάζ. Μάλιστα, επικαλούμενα πληροφορίες από τη Γαλλία, αναφέρουν ότι στην Μασσαλία δεν επιθυμούν την παραμονή του Κώστα Μήτρογλου και οι άνθρωποι της Μαρσέιγ θα προσπαθήσουν να τον παραχωρήσουν, είτε ως δανεικό είτε με κανονική μεταγραφή.

«Στην Μασσαλία είναι… ανεπιθύμητος», τονίζουν χαρακτηριστικά οι Τούρκοι, οι οποίοι στη συνέχεια βάζουν στο… κόλπο για την απόκτησή του τον Ολυμπιακό. «Ο Μήτρογλου θα μπορούσε να επιστρέψει στο… σπίτι του, τον Ολυμπιακό. Στην ομάδα με την οποία έγινε γνωστός. Ο Ολυμπιακός, ο οποίος πρόσφατα απέκτησε τον Ματιέ Βαλμπουενά από την Φενέρ, ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση και για τον Κώστα Μήτρογλου».

Το μέλλον του Ελληνα στράικερ βρίσκεται στον… αέρα, με την Γαλατά να επιθυμεί τη διακοπή του δανεισμού του και την Μαρσέιγ να ψάχνει ομάδα για να τον παραχωρήσει. Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, στο δεύτερο μισό της σεζόν, πραγματοποίησε 9 συμμετοχές με τη φανέλα της Γαλατάρασαϊ, έχοντας απολογισμό 2 γκολ και 1 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ