Ο επικεφαλής της Παρί σε προχωρημένες συνομιλίες για να αγοράσει τη Λιντς

Ο επικεφαλής της Παρί σε προχωρημένες συνομιλίες για να αγοράσει τη Λιντς

Ο ιδιοκτήτης του γαλλικού συλλόγου και πρόεδρος της Qatar Sports Investments προχωρά τις διαδικασίες για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της αγγλικής ομάδας

Το σχέδιο από τον επενδυτικό όμιλο Qatar Sports Investments (QSI) για την αγορά της Λιντς βρίσκεται σε πολύ καλό στάδιο…

Σύμφωνα με την εφημερίδα Le Parisien, ο πρόεδρος της QSI και ιδιοκτήτης της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, συναντήθηκε στη Ντόχα με τον ιδιοκτήτη του αγγλικού συλλόγου Αντρέα Ραντριτσάνι προκειμένου να συζητήσουν διεξοδικά το θέμα της εξαγοράς του αγγλικού συλλόγου.

Ο Ραντριτσάνι είναι ένας 44χρονος Ιταλός επιχειρηματίας και οι δύο άνδρες γνωρίζονται εδώ και πολλά χρόνια.

Μετά την ήττα της Λιντς στα play-off για την Premier League, ο Ιταλός αποφάσισε να πουλήσει την ομάδα και οι διαπραγματεύσεις προχώρησαν σε τέτοιο σημείο που μια συμφωνία θα μπορούσε να θεωρείται προ των πυλών.

Αυτή μάλιστα δεν είναι η πρώτη προσπάθεια από την QSI να επεκτείνει τις δραστηριότητές της πέρα ​​από την Ligue 1 και την Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς στο παρελθόν έχει εξετάσει την πιθανή αγορά της Ρόμα.

Τα τελευταία χρόνια, έχουν υπάρξει σημαντικές επενδύσεις στο αγγλικό παιχνίδι. Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε στα χέρια ομάδας από το Αμπού Ντάμπι και η Νιουκάστλ αναμένεται να περάσει στα χέρια του ξαδέλφου του ιδιοκτήτη της Σίτι!

Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις στην υπόθεση εξαγοράς της Λιντς…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ