Παίκτες κατήγγειλαν τη διοίκηση της ομάδας για οφειλές

Παίκτες κατήγγειλαν τη διοίκηση της ομάδας για οφειλές

Οι παίκτες της Τραπάνι, ομάδας της τρίτης κατηγορίας του ποδοσφαίρου της χώρας, κατήγγειλαν τους διοικούντες για μη καταβολή των μισθών τους, αλλά δήλωσαν πως θα συνεχίσουν να αγωνίζονται.

Χάος στις τάξεις των παικτών της ιταλικής Τραπάνι.

Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος είναι πλέον ορατά σε όλους. Παρά τις διαβεβαιώσεις του διευθύνοντος συμβούλου, Maurizio De Simone, δεν έλαβαν όλοι οι παίκτες τους μισθούς του Μάρτιο και του Απρίλιο.

Μπορεί η ομάδα να αγωνίζεται για την άνοδό της στη Serie B, ωστόσο οι παίκτες άκρως απογοητευμένοι από το διοικητικό καθεστώς και το πως χειρίζεται τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου, κατήγγειλαν τους υπεύθυνους και το γνωστοποίησαν μέσω επίσημης ανακοίνωσης, τονίζοντας παράλληλα, ότι δεν θα σταματήσουν να αγωνίζονται καθώς το οφείλουν στους εαυτούς τους, τους οπαδούς και την πόλη!

Αναλυτικά όσα ανέφεραν:

«Οι επαγγελματίες παίκτες που είναι σήμερα εγγεγραμμένοι στην Trapani Calcio S.r.l., μέσω του AIC, θα ήθελαν να κοινοποιήσουν τα ακόλουθα: Κατά τους τελευταίους δύο μήνες, ο ιδιοκτήτης έχει αθετήσει επανειλημμένα τις υποσχέσεις σχετικά με την τακτική πληρωμή των μισθών.

Ειδικότερα, τόσο προφορικά όσο και στον Τύπο, ο Διευθυντής μας εξαπάτησε με πολλαπλές διαβεβαιώσεις σχετικά με το θέμα, οι οποίες, βάσει την πραγματικότητα, είχαν απλώς θλιβερή κατάληξη.

Η κορυφή των… αρνήσεων, δυστυχώς, ήρθε την Παρασκευή 31 Μαΐου – ένας όρος που μας υποδείχθηκε εξάλλου από την τρέχουσα ιδιοκτησία για την πληρωμή των μισθών του Μαρτίου και του Απριλίου 2019 – όταν επαληθεύσαμε πώς μόνο μια μικρή ομάδα των μελών της ομάδας, έλαβε το μισθό του τον Μάρτιο, παραμένοντας απλήρωτος για ολόκληρο τον Απρίλιο.

Σε αυτό το σημείο, δεδομένης της μη βιωσιμότητας της κατάστασης, μέσω των Assocalciatori, όλη η ομάδα έθεσε επισήμως την Εταιρεία σε αθέτηση πληρωμής των οφειλόμενων μισθών, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από το άρθρο. 17 της AIC Collective Agreement – Lega Pro – FIGC.

Πρόκειται για μια αναγκαία πράξη που στοχεύει στη διασφάλιση των συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων μας, αλλά, πάνω απ ‘όλα, να δοκιμάσει οριστικά την αξιοπιστία της Εταιρείας.

Εντούτοις, όπως είναι προφανές, η δέσμευσή μας θα παραμείνει αμετάβλητη, αν όχι ενισχυμένη (όπως καταδείχθηκε ήδη κατά της Κατάνια), καθώς το πάθος μας, μας ωθεί πολύ πέρα ​​από τα μη ποδοσφαιρικά γεγονότα.

Το χρωστάμε στους εαυτούς μας, στις οικογένειές μας, στους υπέροχους οπαδούς μας και σε ολόκληρη την πόλη! Αυτό είναι το παραμύθι μας … όλοι γράφουμε το ευτυχές τέλος. Οι παίκτες της Τραπάνι»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ