Η «μισή» Ευρώπη στα πόδια του Ζοάο Φέλιξ

Η «μισή» Ευρώπη στα πόδια του Ζοάο Φέλιξ

Ο Ζοάο Φέλιξ είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα του καλοκαιριού αφού πολλές ευρωπαϊκές ομάδες είναι έτοιμες να του προσφέρουν γη και ύδωρ για να τον αποκτήσουν.

Ο μεσοεπιθετικός τη Μπενφίκα, Ζοάο Φέλιξ, αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι έπειτα από την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε με την ομάδα των «αετών» της Λισαβόνας.

Όπως αναφέρουν αγγλικά ΜΜΕ, η Μάντσεστερ Σίτι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως ήδη έχουν καταθέσει πρόταση στον Πορτογαλικό σύλλογο για να τον κάνουν δικό τους, με την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα να του προσφέρει περίπου 100.000 λίρες την εβδομάδα και 105 εκατομμύρια στην Μπενφίκα.

Παράλληλα ένας ακόμα σύλλογος έχει προστεθεί στην διεκδίκηση του 19χρονου ποδοσφαιριστή και δεν είναι άλλος από την Ατλέτικο Μαδρίτης, μιας και οι «ροχιμπλάνκος» ψάχνουν ήδη τον αντικαταστάτη του Αντουάν Γκριεζμάν που θα αποχωρήσει.

Ο Φέλιξ οποίος θεωρείται πως θα έχει τεράστια εξέλιξη τα επόμενα χρόνια αποτελώντας έναν από τους καλύτερους παίκτες του πλανήτη τη φετινή σεζόν με την Μπενφίκα 43 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις σημειώνοντας 20 γκολ και μοιράζοντας 11 ασίστ.

Με το σύνολο του Μπρούνο Λάγκε κατάφερε να φτάσει μέχρι την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Πορτογαλία σε μια μεγαλειώδη μάχη με την Πόρτο, ενώ μπόρεσε να προκριθεί έως τα προημιτελικά του Europa League.

Ο Φέλιξ που ήταν στην αποστολή της εθνικής Πορτογαλίας που κατέκτησε το Nations League πλέον βρίσκεται στην Ίμπιζα όπου και κάνει τις διακοπές του, χωρίς να σκέφτεται προς το παρόν το μέλλον του. Το μόνο σίγουρο είναι πως όταν επιστρέψει αναμένουμε πολλές και σημαντικές εξελίξεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ