Στρασβούργο – Παρί Σεν Ζερμέν 2-4

Στρασβούργο – Παρί Σεν Ζερμέν 2-4

Πριν από μερικές μέρες η Παρί Σεν Ζερμέν έχασε από το Στρασβούργο για το γαλλικό πρωτάθλημα, όμως, οι Παριζιάνοι δεν το ξέχασαν και πήραν εκδίκηση στο Λιγκ Καπ επικρατώντας με σκορ 4-2. Αποκλεισμός για Λιόν.

Κανένα έλεος δεν έδειξε η Παρί Σεν Ζερμέν στο Στρασβούργο. Οι ποδοσφαιριστές του Ουνάι Έμερι πριν από μερικές ημέρες γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα από τους αποψινούς τους αντιπάλους και αυτό ήταν το κατάλληλο κίνητρο, ώστε να πάρουν τη νίκη με σκορ 4-2 στο Λιγκ Καπ και παράλληλα την πρόκριση για τον επόμενο γύρο.

Οι πρώην πρωταθλητές Γαλλίας μπήκαν καλύτερα στο ματς και πήραν το προβάδισμα στο 12΄μετά από αυτογκόλ του Σαλμιέ. Στο 25′ ο Ντι Μαρία διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων που έδειχναν να έχουν εύκολο έργο. Όμως στο 36΄’ ο Γκριμ ήρθε για να μειώσει σε 2-1. Προς το παρόν, καθώς ο Ντάνι Άλβες στο 62′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1.

Το 4-1 έγινε από τον Ντράξλερ στο 78′ με τον Μπλάιλατς στο 88′ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα (4-2). Σε αντίθεση με την Παρί η Λιόν γνώρισε οδυνηρή, εκτός έδρας ήττα από την Μονπελιέ με σκορ 4-1 και έμεινε εκτός συνέχειας του θεσμού από νωρίς.

Εκτός έμεινε και η Μαρσέιγ του Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος μπορεί να σκόραρε μετά από καιρό, όμως, δεν είδε την ομάδα του να περνάει στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ