Η Σαχτάρ πήρε προπονητή και δεν είναι ο Λουτσέσκου

Η Σαχτάρ πήρε προπονητή και δεν είναι ο Λουτσέσκου

Η Σαχτάρ ανακοίνωσε πως νέος προπονητής της θα είναι ο Πορτογάλος Λουίς Κάστρο, βάζοντας ένα τέλος στα σενάρια που ήθελαν τον Ράζβαν Λουτσέσκου να αναλαμβάνει προπονητής της Ουκρανικής ομάδας.

Η Σαχτάρ αναζητούσε προπονητή και το όνομα του Ράζβαν Λουτσέσκου ήταν στην κορυφή της λίστας των Ουκρανών. Τα δημοσιεύματα ήταν δεκάδες και κράτησαν για μεγάλο χρονικό διάστημα από ξένα ΜΜΕ πως ο Ρουμάνος τεχνικός θα αφήσει τον ΠΑΟΚ στο τέλος της χρονιάς και θα αναλάβει την Σαχτάρ.

Ο 50χρονος τεχνικός του Δικεφάλου αρκετές φορές διέψευσε αυτά τα σενάρια λέγοντας πως έχει συμβόλαιο με του Ασπρόμαυρους και θέλει να το τιμήσει.

Η Ουκρανική ομάδα αποφάσισε να βάλει ένα τέλος στα σενάρια γύρω από το μυστήριο που κάλυπτε το ποιος θα είναι ο επόμενος τεχνικός της Σαχτάρ. Τα πάντα τελείωσαν σήμερα καθώς ανακοινώθηκε η συμφωνία με τον Πορτογάλο τεχνικό Λουίς Κάστρο.

Ο 58χρονος τεχνικός που πέρσι προπονούσε την Γκιμαράες υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Ουκρανούς παρουσία του εκπροσώπου Μέντες που είναι εκπρόσωπος των Βαρέλα και Σοάρες που πρόσφατα ανακοινώθηκε από τον ΠΑΟΚ.

https://www.instagram.com/p/BynBJOMFwFRsDuCm2rNGD_BvaI3oNNknOmd43s0/

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ