«Αποχωρεί από την ενεργό δράση ο Κασίγιας»

«Αποχωρεί από την ενεργό δράση ο Κασίγιας»

Την απόφαση να κρεμάσει τα γάντια του μετά και τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε φαίνεται πως έχει πάρει ο Ισπανός τερματοφύλακας.

Την απόφαση να αποχωρήσει από την ενεργό δράση έπειτα από μια πλούσια καριέρα 20 ετών φαίνεται πως έχει πάρει ο Ίκερ Κασίγιας.

Όπως υποστηρίζει η πορτογαλική εφημερίδα «O Jogo», το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο θρυλικός τερματοφύλακας στις αρχές του προηγούμενου μήνα τον έβαλε σε έντονες σκέψεις σχετικά με το μέλλον του και φαίνεται πως έχει αποφασίσει να κρεμάσει οριστικά τα γάντια του.

Η συγκεκριμένη είδηση πάντως δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς πολλοί γιατροί που αναφέρθηκαν στην περίπτωση του 38χρονου έκαναν σαφές πως θα ήταν εξαιρετικά επικίνδυνο για τον ίδιο να συνεχίζει να αγωνίζεται μετά και το έμφραγμα που υπέστη.

Μάλιστα, πριν μερικές ημέρες δημοσιεύματα από την Ιβηρική Χερσόνησο ήθελαν την Πόρτο να βρίσκεται σε αναζήτηση τερματοφύλακα, προαναγγέλοντας ουσιαστικά το τέλος του Κασίγιας από την ενεργό δράση.

Πλέον το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση από τη πλευρά του Ισπανού, ο οποίος είναι εξαιρετικά πιθανό να συνεχίσει να ασχολείται με το ποδόσφαιρο, αναλαμβάνοντας κάποιο πόστο στους «Δράκους»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ