Σάμαρης: «Δεν θα αγωνιστώ ποτέ σε Πόρτο και Σπόρτινγκ» (pic)

Σάμαρης: «Δεν θα αγωνιστώ ποτέ σε Πόρτο και Σπόρτινγκ» (pic)

Δήλωση πίστης στην Μπενφίκα έκανε ο Ανδρέας Σάμαρης σε συνέντευξή του σε πορτογαλική εφημερίδα, εκθειάζοντας παράλληλα τον προπονητή Μπρούνο Λάγκε.

Ο Ανδρέας Σάμαρης πέρασε μια πολύ δύσκολη χρονιά στην Μπενφίκα, μιας και στο πρώτο μισό της χρονιάς βρέθηκε με το… ενάμισι πόδι εκτός ομάδας.

Ωστόσο με τον ερχομό του Μπρούνο Λάγκε ο Έλληνας χαφ έγινε και πάλι βασικός, ενώ υπέγραψε και νέο συμβόλαιο με την ομάδα του.

Όντας λοιπόν το πρόσωπο των ημερών η πορτογαλική εφημερίδα Record του αφιέρωσε το σημερινό (16/6) πρωτοσέλιδο, φιλοξενώντας και μια συνέντευξή του. Εκεί ο Πατρινός μέσος δήλωσε αιώνια πιστός στην Μπενφίκα, ενώ δεν παρέλειψε να πει τα καλύτερα για τον Λάγκε που επί της ουσίας του έδωσε μια νέα ευκαιρία στους Αετούς της Λισαβόνας.

«Ακόμα και αν δεν ανανέωνα το συμβόλαιό μου, ποτέ δεν θα έπαιζα σε Σπόρτινγκ και Πόρτο. Στόχος είναι να κερδίσουμε τα πάντα. Αισθανόμαστε μια ατμόσφαιρα εντελώς διαφορετική με τον Μπρούνο Λάγκε».

Τέλος δεμ παρέλειψε να αναφερθεί και στο παιδί θαύμα της Μπενφίκα, Ζοάο Φέλιξ τον οποίο… συμβούλεψε να μείνει στους Λουζιτανούς και να δουλέψει για έναν τουλάχιστο χρόνο ακόμα:

«Θα ήταν καλό για όλους ο Ζοάο Φέλιξ να μείνει για ακόμα ένα χρόνο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ