Λα Κορούνια – Μαγιόρκα 2-0

Λα Κορούνια – Μαγιόρκα 2-0

Το πρώτο βήμα για την επιστροφή της στην La Liga έκανε η Λα Κορούνια που επικράτησε 2-0 της Μαγιόρκα στο Ριαθόρ και πάει στη ρεβάνς ανόδου, με σαφές προβάδισμα.

Μεγάλο βήμα επιστροφής στα μεγάλα σαλόνια του ισπανικού ποδοσφαίρου (ένα χρόνο μετά τον υποβιβασμό της) έκανε η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια το βράδυ της Πέμπτης (20/06) επικρατώντας 2-0 της Μαγιόρκα στον πρώτο τελικό ανόδου και πλέον στη ρεβάνς στις Βαλεαρήδες Νήσους θα έχει τον πρώτο λόγο.

Η ομάδα του Χοσέ Μαρτί είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης καθόλη σχεδόν τη διάρκεια, παρήγαγε  καλύτερες ευκαιρίες και δίκαια επικράτησε με το επαγγελματικό 2-0 που της δίνει αέρα στην υπόθεση… comeback!

Στα του ματς, στο 37ο λεπτό, ο Καρτάμπια με μία εκπληκτική εκτέλεση φάουλ από δύσκολη θέση έκανε το 1-0. Τέσσερα λεπτά, αργότερα η Μαγιόρκα έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς ο Μαρκ Πεντράθα αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη μετά από εγκληματικό μαρκάρισμα με τις τάπες στο πρόσωπο του Άλεξ Μπεργκαντίνιος.

Στην εκπνοή του ημιχρόνου, αποχώρησε με μυικό τραυματισμό και ο Νταβίν Σιμόν για τους γηπεδούχους κάτι που δεν τους απέτρεψε από το να πετύχουν και δεύτερο τέρμα. Συγκεκριμένα ο Κίκε στο 79ο λεπτό «έγραψε» το τείκό 2-0 που έβαλε σε θέση οδηγού την Ντεπόρ. Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή (23/6).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ