Έκλεισε στη Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Γιαννιώτης

Έκλεισε στη Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Γιαννιώτης

Παίκτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ θα πρέπει να θεωρείται ο Ανδρέα Γιαννιώτης, καθώς συμφώνησε σε όλα για τριετές συμβόλαιο με την ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς.

Στο Ισραήλ και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ανδρέας Γιαννιώτης, ο οποίος μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό. Ο 27χρονος τερματοφύλακας συμφώνησε σε όλα με την ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς και είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του. Ο Γιαννιώτης θα υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με την ομάδα του λαού, ενώ τα χρήματα που θα λάβει θα είναι περίπου 550 χιλιάδες ευρώ ετησίως συν τα μπόνους του.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Ισραηλινοί «καίγονται» να ολοκληρώσουν άμεσα τη μεταγραφή, διότι θα αγωνιστούν στα προκριματικά του Champions League μέσα στον Ιούλιο. Για αυτό τον λόγο και θέλουν να έχουν άμεσα τον Γιαννιώτη στο ρόστερ τους ώστε να βρίσκεται στην προετοιμασία και να είναι διαθέσιμος για το πρώτο παιχνίδι στις 23/24 Ιουλίου απέναντι στην Αστάνα ή την Κλουζ.

Ο Έλληνας γκολκίπερ μένει επίσημα ελεύθερος από τον Ολυμπιακό στις 30 Ιουλίου, κάτι που σημαίνει ότι μέχρι τότε δεν θα μπορεί να αγωνιστεί με τη Μακάμπι. Σύμφωνα με πληροφορίες ωστόσο, η ομάδα του Ίβιτς μίλησε με τον Ολυμπιακό για να αποδεσμευτεί μερικές βδομάδες πιο νωρίς και να ενσωματωθεί στους πρωταθλητές Ισραήλ. Οι ερυθρόλευκοι δέχτηκαν και όπως όλα δείχνουν μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθεί η μεταγραφή του στη Μακάμπι.

Ο Γιαννιώτης την περασμένη σεζόν ξεκίνησε ως Νο 1 γκολκίπερ στον Ολυμπιακό και συνολικά είχε 13 συμμετοχές εκ των οποίων επτά στο πρωτάθλημα, μία στο κύπελλο και πέντε στην Ευρώπη. Κατά τη διάρκεια της σεζόν όμως ο Ζοσέ Σα πήρε τη θέση του, με αποτέλεσμα ο Έλληνας κίπερ να αγωνιστεί για τελευταία φορά με τους Πειραιώτες την 1η Νοεμβρίου κόντρα στην Παναχαϊκή για το Κύπελλο. Στο παρελθόν έχει παίξει σε Εθνικό Γαζώρου, Φωστήρα, ΠΑΣ Γιάννινα, Πανιώνιο και Ατρόμητο, ενώ έχει και δύο συμμετοχές με την Εθνική Ελλάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ