«Ο ΠΑΟΚ μου έκανε πρόταση, αλλά δεν ήταν αυτή που θα ήθελα» (pics)

«Ο ΠΑΟΚ μου έκανε πρόταση, αλλά δεν ήταν αυτή που θα ήθελα» (pics)

Ο Κάνιας εξήγησε ότι είχε επαφές με τον Δικέφαλο για νέο συμβόλαιο, αλλά δεν τα βρήκε μαζί του.

Ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας μετά από τρία χρόνια στον ΠΑΟΚ αποχώρησε από την ομάδα, αφού δε βρέθηκε η «χρυσή τομή» για νέο συμβόλαιο, και είναι πλέον παίκτης του Ερυθρού Αστέρα εδώ και λίγες μέρες.

Ο Ισπανός χαφ μίλησε για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του και αναφέρθηκε τόσο στον Δικέφαλο όσο και στον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, με τον οποίο είχε επαφή πριν υπογράψει στους πρωταθλητές Σερβίας.

Μεταξύ άλλων τόνισε: «Είχα και άλλες προσφορές, όταν με κάλεσε ο Ερυθρός Αστέρας αλλά ήξερα τι έκανα. Πρόκειται για ένα κλαμπ με μεγάλη ιστορία και υψηλές φιλοδοξίες, όποτε δεν σκέφτηκα πολύ για να πάρω αυτή την απόφαση. Ο ΠΑΟΚ μου έκανε πρόταση για επέκταση του συμβολαίου, ωστόσο δεν ήταν αυτή που ήθελα. Νομίζω ήταν σωστή η απόφαση να έρθω από την Θεσσαλονίκη στο Βελιγράδι».

Για το αν ρώτησε τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς πριν πάρει την απόφαση του: «Μιλήσαμε αρκετά με τον Πρίγιοβιτς τις προηγούμενες ημέρες. Οι συνομιλίες μας με βοήθησαν να λάβω την απόφαση να υπογράψω στον Αστέρα. Μου είπε ότι ήμουν τυχερός και ότι θα είναι στην διάθεση μου, εφόσον χρειαστώ κάτι στην Σερβία. Ελπίζω ότι θα έρθει να δει κάποιο από τα παιχνίδια μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ