Σάντος: «Την Ελλάδα τη νιώθω σπίτι μου»

Σάντος: «Την Ελλάδα τη νιώθω σπίτι μου»

Ο Φερνάντο Σάντος μίλησε για μία ακόμη φορά με αγάπη για την Ελλάδα, με αφορμή το επετειακό ματς των Legends 2004 για τα 15 χρόνια από την κατάκτηση του Euro της Πορτογαλίας.

Η αγάπη του Φερνάντο Σάντος προς την Ελλάδα είναι δεδομένη και ο Πορτογάλος τεχνικός φρόντισε να το δείξει για μία ακόμη φορά.

Με αφορμή τον αποψινό επετειακό αγώνα των Legends 2004 κόντρα στην Πορτογαλία του 2004, μίλησε για την Ελλάδα, το φιλανθρωπικό προφίλ των παικτών που κατέκτησαν το Euro στην Πορτογαλία και τον… φόβο που θα βρει αντίπαλο τον Κώστα Κατσουράνη.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Σάντος:

«Είμαι σε ηλικία που λέω ό,τι σκέφτομαι και νιώθω πλέον. Οι φίλοι μου κάθε φορά εκπλήσσονται με τα καλά λόγια που μιλάω για την Ελλάδα, που τη νιώθω σπίτι μου.

Οι δύο λαοί μοιάζουν πάρα πολύ. Έχουν ομοιότητες. Οι παίκτες έχουν χαρά που είναι εδώ και εκπροσωπούν την Πορτογαλία. Είναι σημαντικό ότι οι Πορτογάλοι αντέδρασαν καλά στη νίκη της Ελλάδας. Στεναχωρήθηκαν με την ήττα στη χώρα τους, αλλά επέτρεψαν στους Έλληνες να πανηγυρίσουν.

Το σημερινό ματς δεν είναι ανταγωνιστικό. Όλοι θα χαρούμε και ήρθαμε εδώ να γιορτάσουμε. Για παράδειγμα όταν ήμουν προπονητής της Ελλάδας αν έπαιζα ενάντια στην Πορτογαλία δεν θα έμπαινα με χαλαρή διάθεση. Θα ήθελα η ομάδα μου να κερδίσει.

Ξέρω όλη την εθνική με εξαίρεση 1-2 παίκτες. Όλοι έχουν μια πλευρά που δεν γνωρίζουμε καθόλου. Είναι φιλάνθρωποι αλλά δεν το διαλαλούν. Αυτό είναι το σωστό. Δεν χρειάζεται να το διαφημίζουμε. Το κάνουμε γιατί το νιώθουμε. Γιατί υπάρχει η ανάγκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ