«Ο Ανσαριφάρντ συζητάει με ομάδα από το Κατάρ» (pic)

«Ο Ανσαριφάρντ συζητάει με ομάδα από το Κατάρ» (pic)

Ο δημοσιογράφος της «Nottingham Post», Πολ Τέιλορ ανέφερε ότι ο Ιρανός στράικερ ταξιδεύει στο Κατάρ για να συζητήσει το ενδεχόμενο μεταγραφής του σε ομάδα της αραβικής χώρας, χωρίς όμως να γίνεται γνωστό το όνομά της.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ έφυγε από τον Ολυμπιακό με προορισμό τη Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά η σεζόν δεν κύλησε όπως θα ήθελε ο Ιρανός επιθετικός. Ο πρώην επιθετικός των Πειραιωτών αγωνίστηκε μόλις σε 14 παιχνίδια με τη φανέλα των Ρεντς, έχοντας απολογισμό 2 γκολ και 2 ασίστ σε 313 λεπτά συμμετοχής.

Ο 29χρονος στράικερ πολύ δύσκολα θα καταφέρει να βρει χώρο και χρόνο τη νέα σεζόν, με τον δημοσιογράφο της «Nottingham Post», Πολ Τέιλορ, να αναφέρει ότι ο Ανσαριφάρντ ταξιδεύει στο Κατάρ για να συζητήσει το ενδεχόμενο μεταγραφής του σε ομάδα της αραβικής χώρας, χωρίς όμως να γίνεται γνωστό το όνομά της.

Συγκεκριμένα, ο Βρετανός δημοσιογράφος στην ανάρτησή του για τον Ιρανό στράικερ, ανέφερε: «Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ βρίσκεται στον δρόμο για το Κατάρ ώστε να διαπραγματευτεί την επικείμενη μεταγραφή του. Η ομάδα δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα. Αλλά ο παίκτης φαίνεται πως βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου».

Δείτε το… τιτίβισμά του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ