Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε Γκάρι Ροντρίγκες (vid)

Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε Γκάρι Ροντρίγκες (vid)

Ο Γκάρι Ροντρίγκες ύστερα από το εξάμηνο πέρασμά του από την Σαουδική Αραβία και την Αλ Ιτιχάντ, μετακινήθηκε στην Φενέρμπαχτσε με τη μορφή δανεισμού για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Γκάρι Ροντρίγκες, βάζοντας οψιόν αγοράς 7,5 εκατομμυρίων ευρώ για το καλοκαίρι του 2021.

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, αποχώρησε από τον Δικέφαλο του Βορρά τον Ιανουάριο του 2017 με προορισμό τη Γαλατασαράι, με την οποία πέτυχε 16 γκολ και ισάριθμες ασίστ στα δύο χρόνια που αγωνίστηκε.

Στη τελευταία χειμερινή μεταγραφική περίοδο μετακινήθηκε από τη «Τσιμ Μπομ» στην Αλ Ιτιχάντ, με τη φανέλα της οποίας πήρε μέρος σε μόλις εννιά αγώνες πρωταθλήματος.

Ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής χρειάστηκε να μειώσει κατά πολύ τις οικονομικές του απαιτήσεις για να κλείσει τη συμφωνία του με την Φενέρμπαχτσε, αφού «έπεσε» από τα 4.000.000 ευρώ σχεδόν στα μισά λεφτά.

Το γεγονός, μάλιστα, ότι θα αγωνιστεί μετά τη Γαλατασαράι και στη Φενέρμπαχτσε, προκάλεσε την οργή των οπαδών της πρώτης που του επιτέθηκαν διαδικτυακά στα social media για την απόφασή του αυτή.

https://twitter.com/Fenerbahce/status/1149927252408320000

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ