Μπεργκ: «Έτοιμος να ξεκινήσω μια νέα περιπέτεια» (vid)

Μπεργκ: «Έτοιμος να ξεκινήσω μια νέα περιπέτεια» (vid)

Ο Μάρκους Μπεργκ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κράσνονταρ, με τον Σουηδό επιθετικό να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις, τονίζοντας πως είναι έτοιμος για μια νέα περιπέτεια.

Στην Ρωσία για λογαριασμό της Κράσνονταρ θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής ο Μάρκους Μπεργκ ο οποίος αποδέχθηκε την μεγάλη πρόταση που του έκανε η ρωσική ομάδα για έναν χρόνο αντί 1,9 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Σουηδός επιθετικός πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Κράσνονταρ τονίζοντας πως είναι έτοιμος για αυτή την νέα πρόκληση στην καριέρα του, ενώ επισήμανε πως θα κάνει ότι καλύτερο για να βοηθήσει την ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάρκους Μπεργκ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στην Κρασνοντάρ. Είμαι έτοιμος να ξεκινήσω αυτή τη νέα περιπέτεια με σκληρή δουλειά και αφοσίωση. Ανυπομονώ για τη νέα σεζόν και θα κάνω το καλύτερο για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τις προσδοκίες και τους στόχους της. Σας ευχαριστώ για το θερμό καλωσόρισμα, είμαι ενθουσιασμένος για το ξεκίνημα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Happy to have signed a deal with @fckrasnodar Ready to start this new adventure with hard work and dedication, looking forward to the new season and i will do my best to help the team achieve their ambitions and goals. Thanks for the nice welcome, excited to get started 💪🏻

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη marcusberg9 (@marcusberg.9) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ