Η 94χρονη γιαγιά Σταυρούλα δείχνει τι σημαίνει αγάπη για μια ομάδα (vid)

Η 94χρονη γιαγιά Σταυρούλα δείχνει τι σημαίνει αγάπη για μια ομάδα (vid)

Όσο ζούσε ο Ανδρέας της, πήγαιναν μαζί στο γήπεδο να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες της Ανόρθωσης. Σήμερα, 12 χρόνια μετά τον θάνατό του, αγόρασε πέντε διαρκείας για να τα δωρίσει σε άπορα παιδιά.

Μια ολόκληρη ζωή την έπαιρνε από το χέρι και πήγαιναν μαζί ως το στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος να δουν την αγαπημένη του Ανόρθωση.

Δύο πράγματα αγαπούσε τόσο ο κυρ Ανδρέας. Την Σταυρούλα του, και την ομάδα της Αμμοχώστου. Της την μετέδωσε αυτήν την λατρεία. Σαν ένα από αυτά που τους έκαναν αχώριστους. Συνοδοιπόρους της ζωής.

Όταν ο Ανδρέας έκλεισε για πάντα τα μάτια του, η γιαγιά Σταυρούλα, 94χρονων πλέον, δεν μπορούσε να αποχωριστεί την Ανόρθωση.  Δεν θα ήθελε εκείνος να το κάνει και το σεβάστηκε. Όχι από υποχρέωση. Από σεβασμό σε εκείνον, σε εκείνη.

Ενδιαφέρεται και μαθαίνει τα νέα της «Μεγάλης Κυρίας» σε καθημερινή βάση.

Σήμερα λοιπόν, που συμπληρώνονται 12 χρόνια από τον θάνατο του Ανδρέα της, πήγε στα γραφεία της ομάδας και αγόρασε με την σύνταξή της πέντε εισιτήρια διαρκείας για τη Νότια Κερκίδα.

Ο σκοπός της; Να δωριστούν σε άπορα παιδιά κάτω των 18 ετών. Για να μπορέσουν να βρεθούν στην κερκίδα. Να παρακολουθήσουν από κοντά τις προσπάθειες της ομάδας του Τιμούρ Κετσπάγια, τον οποίο όπως δήλωσε, θεωρεί τον ιδανικό προπονητή για να μπορέσει η ομάδα να επανέλθει στην κορυφή.

Η κυρία Σταυρούλα Σοφοκλέους μαυροφορεμένη, μα χαμογελαστή σε μια συγκινητική εξομολόγηση, μίλησε για την Μουσουλίτα Αμμοχώστου, κι όλα όσα παραμένουν ζωντανά στη μνήμη της, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στον ιδιαίτερο λόγο που θέλησε να δωρίσει τα πέντε εισιτήρια μια μέρα σαν τη σημερινή.

Δείτε το βίντεο:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ