Ανακοίνωσε τον Μανθάτη η Ανόρθωση (vid)

Ανακοίνωσε τον Μανθάτη η Ανόρθωση (vid)

Η Ανόρθωση ανακοίνωσε τον μονοετή δανεισμό του Γιώργου Μανθάτη από τον Ολυμπιακό, επιβεβαιώνοντας το «10» που σας είχε ενημερώσει πριν λίγες ημέρες.

Την απόκτηση του Γιώργου Μανθάτη, με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο, από τον Ολυμπιακό ανακοίνωσε η Ανόρθωση επιβεβαιώνοντας απόλυτα το ρεπορτάζ που «10» όσον αφορά την υπόθεση.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έκανε μάλιστα τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ομάδας, με τον Κυπριακό σύλλογο να εύχεται τα καλύτερα στον νέο της ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση και οι πρώτες δηλώσεις του Μανθάτη:

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον Ολυμπιακό Πειραιώς για τον μονοετή δανεισμό του Γιώργου Μανθάτη στην ομάδα μας.

Ο Ελλαδίτης ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός και την περσινή σεζόν κατέγραψε 18 συμμετοχές με τη φανέλα του Πανιωνίου. Έχει αγωνιστεί επίσης με τον ΠΑΣ Γιάννενα και τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Καλωσορίζουμε τον Γιώργο Μανθάτη στην οικογένεια της Ανόρθωσης και του ευχόμαστε όπως πανηγυρίσει πολλές νίκες και επιτυχίες με το Φοίνικα στο στήθος.

Με την άφιξη του στο Μιλ, ο 22χρονος ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε και τις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της ομάδας μας».

https://youtu.be/aVN8ZaSr_h4

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ