Άγιαξ – Αϊντχόφεν 2-0

Άγιαξ – Αϊντχόφεν 2-0

Ένας εξαιρετικός Άγιαξ επικράτησε εύκολα της Αϊντχόφεν με 2-0 στον τελικό του ολλανδικού Σούπερ Καπ και κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.

Όπως τελείωσε την περσινή χρονιά, έτσι ξεκίνησε και στην φετινή ο Άγιαξ! Ο προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ για τα προκριματικά του Champions League επικράτησε με 2-0 της Αϊντχόφεν στον τελικό του ολλανδικού Σούπερ Καπ και σήκωσε την πρώτη κούπα της χρονιάς.

Η ομάδα του Τεν Χάαγκ ξεκίνησε με γκολ από τα… αποδυτήρια, καθώς στα 34 δευτερόλεπτα ο Ντόλμπεργκ σκόραρε για το 1-0 με πλασέ έπειτα από ασίστ του Φαν ντε Μπέεκ.

Οι τυπικά γηπεδούχοι κρατούσαν με ιδιαίτερη ευκολία το υπέρ τους προβάδισμα και στο 56΄ βρήκαν και δεύτερο γκολ, χάρη σε ωραίο διαγώνιο τελείωμα του Ντάλεϊ Μπλιντ για το τελικό 2-0.

Έτσι οι πρωταθλητές Ολλανδίας έδειξαν πανέτοιμοι για τα προκριματικά του Champions League, ενώ παράλληλα φάνηκε να μην τους έχουν επηρεάσει οι αποχωρήσεις των Ντε Γιονγκ και Ντε Λιχτ.

Η ενδεκάδα του Άγιαξ: Ονάνα, Φέλτμαν, Σχουρς, Μαρτίνες (59’ Σένε), Ντεστ, Μπλιντ (83’ Μαγκαλάν), Μάριν, Τάντιτς, Φαν ντε Μπέεκ, Πρόμες (59’ Ζίγιεκ), Ντόλμπεργκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ