Κράσνονταρ: Ντεμπούτο με δοκάρι ο Μπεργκ (vid)

Κράσνονταρ: Ντεμπούτο με δοκάρι ο Μπεργκ (vid)

Ο Σουηδός επιθετικός μπήκε ως αλλαγή στο 73ο λεπτό του παιχνιδιού της Κράσνονταρ με την Σότσι και λίγα λεπτά αργότερα είχε δοκάρι.

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Κράσνονταρ έκανε ο Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός επιθετικός αγωνίστηκε ως αλλαγή στη νίκη της ομάδας του επί της Σότσι με 3-0 και παραλίγο μάλιστα να σκοράρει το πρώτο του γκολ στην ρωσική Πρέμιερ Λιγκ!

Συγκεκριμένα, ο πρώην στράικερ του Παναθηναϊκού πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 73′ και λίγα λεπτά αργότερα είχε δοκάρι. «Είμαι ευγνώμων που παίζω σε μια τέτοια ομάδα. Καταλαβαίνω πως χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να προσαρμοστώ και να συνεργαστώ καλύτερα με τους συμπαίκτες μου», τόνισε ο Μάρκους Μπεργκ μετά το τέλος της αναμέτρησης και πρόσθεσε: «Εκνευρίστηκα, αλλά όχι πολύ γιατί προηγούμασταν ήδη 3-0. Στα επόμενα ματς είμαι βέβαιος πως θα έχω περισσότερες ευκαιρίες, τις οποίες θα προσπαθήσω να εκμεταλλευτώ», κατέληξε.

Ο 32χρονος μάλιστα τόνισε ότι στόχος του είναι να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατό στην αρχική 11άδα της Κράσνονταρ: «Θα μου άρεσε να αγωνίζομαι για να βοηθήσω την ομάδα μου από το πρώτο λεπτό, όμως σε κάθε περίπτωση κάνω το παν για την ομάδα. Αντιλαμβάνομαι πως χρειάζεται κάποιος χρόνος μέχρι να χρησιμοποιηθώ στην ενδεκάδα, αφού ακόμη δεν έχω συνηθίσει το στιλ της ομάδας».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ