Σουρς: «Πρέπει να συγκεντρωθούμε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ»

Σουρς: «Πρέπει να συγκεντρωθούμε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ»

Ο 19χρονος αμυντικός μίλησε για την «γκέλα» του Αγιαξ απέναντι στην Φίτεσε, αλλά και για το ματς που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ για το Champions League.

Ο Αγιαξ λίγες ημέρες πριν την πρώτη μάχη με τον ΠΑΟΚ για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League «γκέλαρε» απέναντι στην Φίτεσε (2-2) και ξεκίνησε με το… αριστερό την περιπέτειά του στη φετινή Eredivisie.

Ο νεαρός στόπερ της ολλανδικής ομάδας, Περ Σουρς, μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι ο Αίαντας είχε τις ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη, αλλά δεν κατάφερε να τις εκμεταλλευτεί.

Ο 19χρονος μίλησε και για το ματς με τον Δικέφαλο του Βορρά, τονίζοντας ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να επικεντρωθούν στο παιχνίδι της Τούμπας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έπρεπε να νικήσουμε σήμερα, είναι τρελό το ότι δεν τα καταφέραμε γιατί είχαμε ευκαιρίες. Είναι περίεργο το γεγονός πως πέρυσι φτάσαμε στα ημιτελικά του Champions League και τώρα πρέπει να παίξουμε δύο προκριματικούς γύρους. Πρέπει να συγκεντρωθούμε για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Την Τρίτη πρέπει να πάρουμε μια σημαντική νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ