Μπασακσεχίρ: Φεύγει ο Ερντίνκ

Μπασακσεχίρ: Φεύγει ο Ερντίνκ

Ο 32χρονος επιθετικός δεν βρίσκεται στα πλάνα του Οκάν Μπουρούκ, ο οποίος προτιμάει τον Ντεμπά Μπα, ενώ πρόσφατα αποκτήθηκε και ο Γάλλος Κριβελί.

Την άμεση αποχώρηση του 32χρονου επιθετικού, Μεβλούτ Ερντίνκ, από το ρόστερ της Μπασακσεχίρ προβλέπουν τα τουρκικά δημοσιεύματα.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τις τελευταίες ώρες τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα, ο έμπειρος στράικερ δεν βρίσκεται στα πλάνα του Οκάν Μπουρούκ για τη νέα αγωνιστική σεζόν και αναμένεται να αποχωρήσει από το ρόστερ της αντιπάλου του Ολυμπιακού.

Ο Μεβλούτ Ερντίνκ την περσινή σεζόν έπαιξε ως δανεικός στην Αντάλιασπορ και πραγματοποίησε μάλιστα πολύ καλή χρονιά, έχοντας απολογισμό 14 γκολ και 3 ασίστ σε 27 συμμετοχές, αλλά δεν βρίσκεται στις αρχικές επιλογές του Οκάν Μπουρούκ.

Ο προπονητής της Μπασάκ, όπως φαίνεται από τα φιλικά, προτιμάει τον Ντεμπά Μπα, ενώ πρόσφατα αποκτήθηκε επίσης ο Γάλλος σέντερ φορ Κριβελί, με αποτέλεσμα να τεθεί στο περιθώριο ο Ερντίνκ. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Τουρκία, ο έμπειρος στράικερ θα μείνει ελεύθερος από την Μπασακσεχίρ και συνεχίσει την καριέρα του στην Γκεζτέπε.

Υπενθυμίζουμε ότι η Μπασακσεχίρ είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League και ο πρώτος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Τετάρτη στην Κωνσταντινούπολη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ