Απέκτησε και Μπόστοκ η Νότιγχαμ (pic)

Απέκτησε και Μπόστοκ η Νότιγχαμ (pic)

Η Νότιγχαμ απέκτησε από την Τουλούζ με την μορφή δανεισμού τον Τζον Μπόστοκ, με τον 27χρονο μέσο να αποτελεί την τελευταία προσθήκη της Φόρεστ.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ κινήθηκε δυναμικά την τελευταία μέρα των μεταγραφών. Μετά την απόκτηση του τερματοφύλακα της Καέν, Μπράις Σάμπα, αλλά και του Τσέμα της Λεβάντε, η διοίκηση του αγγλικού συλλόγου απέκτησε τον Τζον Μπόστοκ με ετήσιο δανεισμό από την Τουλούζ.

Ο 27χρονος μέσος την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στον γαλλικό σύλλογο, όπου κατέγραψε 20 συμμετοχές. Ο Μπόστοκ ξεκίνησε την καριέρα του στην Κρίσταλ Πάλας και μετακινήθηκε στην Τότεναμ, με τα «σπιρούνια» να τον δανείζουν σε Μπρέντφορντ, Χαλ, Σέφιλντ Γουέντσντεϊ και Σουίντον.

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι βελγικές Αντβέρπ και Λόιβεν, με τις εμφανίσεις του να του δίνουν το διαβατήριο για την Γαλλία. Η Λανς του έδωσε την ευκαιρία και εκείνος δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Έπειτα από ένα μικρό πέρασμα στην Τουρκία και την Μπούρσασπορ, μετακινήθηκε στην Τουλούζ, βοηθώντας στην παραμονή της ομάδας στη Ligue 1.

Η ανάρτηση της Νότιγχαμ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ