Ατλέτικο Μαδρίτης – Γιουβέντους 2-1

Ατλέτικο Μαδρίτης – Γιουβέντους 2-1

Με το νέο της... αξιοθέατο Ζοάο Φέλιξ να σκοράρει δις, η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε και της Γιουβέντους (2-1) σε φιλικό στο πλαίσιο του International Champions Cup

Στην πρόβα τζενεράλε της ενόψει της νέας χρονιάς, η Ατλέτικο Μαδρίτης συνέχισε με νίκες τα φιλικά προετοιμασίας της, επικρατώντας και της Γιουβέντους (2-1).  Πρωταγωνιστής της νίκης των Ροχιμπλάνκος ο κύριος… 120 εκατομμύρια, Ζοάο Φέλιξ, που έχει μέχρι στιγμής δώσει σπουδαία δείγματα γραφής (5 ματς, 3 γκολ, 4 ασίστ).

Η ομάδα της Μαδρίτης άνοιξε το σκορ, η Γιουβέντους ισοφάρισε με τον Κεντίρα, όμως ο Πορτογάλος… νέος Κριστιάνο (όπως τον χαρακτηρίζουν) μίλησε ξανά, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Η Γιουβέντους είχε την κατοχή της μπάλας και έμοιαζε πιο απειλητική. Όμως οι Ροχιμπλάνκος ήταν εκείνοι που έφτασαν πρώτοι στο γκολ. Στο 24ο λεπτό του αγώνα τους άφησε όλους πίσω του και άνοιξε το σκορ για την Ατλέτικο με σουτ στην κίνηση.

Η ομάδα του Σάρι απάντησε άμεσα με τον Κεντίρα να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 29′. Πέντε λεπτά αργότερα, στο 33ο λεπτό και πάλι ο δαιμόνιος Πορτογάλος έκανε το 2-1 δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στους Μαδριλένους!

Στο 46′ η Γιούβε είχε δοκάρι με τον Ντάγκλας Κόστα και, για να ακολουθήσουν πάμπολλες αλλαγές από τους δύο προπονητές και το σκορ να μένει αμετάβλητο ως το τελικό σφύριγμα.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Ομπλακ, Τρίπιερ (56′ Ερμόζο), Χιμένες (56′ Κορέα), Σάβιτς (57′ Εκτορ Ερέρα), Λόντι (66′ Μανουέλ Σάντσες), Μάρκος Γιορέντε (46′ Τόμας), Σαούλ (66′ Ροδρίγο Ρικέλμε), Κόκε (57′ Φελίπε), Ζοάο Φέλιξ (56′ Σαντιάγο Αρίας), Λεμάρ (67′ Βιτόλο), Μοράτα (56′ Ντιέγκο Κόστα).

Γιουβέντους (Μαουρίτσιο Σάρι): Σέζνι (59′ Μπουφόν), Ντε Σίλιο (71′ Ντανίλο), Ντε Λιχτ (71′ Ντεμιράλ), Κιελίνι (46′ Μπονούτσι), Αλεξ Σάντρο (59′ Κουαδράδο), Κεντίρα (60′ Ματουιντί), Πιάνιτς (60′ Μπεντανκούρ), Ραμπιό (71′ Εμρέ Τσαν), Ντάγκλας Κόστα (60′ Μπερναρντέσκι), Ρονάλντο (71′ Μάντζουκιτς), Ιγουαΐν (60′ Ντιμπάλα).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ