Ρόμα-Ρεάλ Μαδρίτης 2-2, 5-4 στα πέναλτι

Ρόμα-Ρεάλ Μαδρίτης 2-2, 5-4 στα πέναλτι

Ισόπαλες με 2-2 ήρθαν σε φιλικό αγώνα Ρόμα και Ρεάλ Μαδρίτης, με τους «τζιαλορόσι» να επικρατούν τελικά στα πέναλτι με 5-4.

H Ρόμα επικράτησε της Ρεάλ Μαδρίτης στα πέναλτι με 5-4 ενώ η κανονική διάρκεια έληξε με 2-2. Το ματς είχε πολύ θέαμα και από πολύ νωρίς, συγκεκριμένα στο 16′, η Ρεάλ άνοιξε το σκορ. Ο Λούκα Μόντριτς έβγαλε εξαιρετική κάθετη πάσα για τον Μαρσέλο και ο Βραζιλιάνος μπακ έκανε με όμορφο σουτ το 1-0 για τη «Βασίλισσα».

Η Ρόμα ανέβασε την απόδοσή της και στο 34′ ισοφάρισε σε 1-1. Ο Νικολό Τζανιόλο έκανε εκπληκτική κούρσα από τα δεξιά γύρισε στον Ντιέγκο Περότι, εκείνος πλάσαρε τον Τιμπό Κουρτουά και έκανε το 1-1.

Στο 39′ οι «μερένχες» πήραν εκ νέου το προβάδισμα. Ο Μαρσέλο έκανε τη σέντρα και ο Κασεμίρο σκόραρε για το 2-1 με κεφαλιά. Ένα λεπτό αργότερα όμως (40′) οι Ιταλοί ισοφάρισαν σε 2-2 με τον Έντιν Τζέκο.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι στο σκορ με τη Ρεάλ να είναι λίγο καλύτερη αλλά να μην μετουσιώνει την υπεροχή της σε κάποιο γκολ. Τα πάντα κρίθηκαν στα πέναλτι, όπου η Ρόμα επικράτησε με 5-4 της ομάδας του Ζινεντίν Ζιντάν. Μοιραίος εκεί ήταν ο Μαρσέλο, ο οποίος αν και στην κανονική διάρκεια είχε καθοριστικό ρόλο (γκολ και ασίστ), στη… ρώσικη ρουλέτα αποδείχθηκε μοιραίος για την ομάδα του, καθώς ήταν ο μοναδικός που έχασε πέναλτι.

ΡΟΜΑ: Πάου Λόπεθ, Φλορέντσι (63′ Σπινατσόλα), Φάσιο, Ζουάν, Κολάροφ, Πελεγκρίνι (62′ Ντιαβαρά), Κριστάντε, Ουντέρ, Περότι (Κλάιφερτ), Ζανιόλο (76′ Αντονούτσι), Τζέκο (76′ Σικ)

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Καρβαχάλ (62′ Οντριοθόλα), Μιλιτάο, Βαράν, Νάτσο (46′ Γιόβιτς), Μαρσέλο, Καζεμίρο (62′ Κρόος), Μόντριτς, Βαλβέρδε (46′ Βινίσιους), Αζάρ (71′ Ίσκο), Μπενζεμά (61′ Μπέιλ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ