Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο Σνάιντερ (vid)

Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση ο Σνάιντερ (vid)

Ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ αποφάσισε να «κρεμάσει» τα παπούτσια του, αναλαμβάνοντας πόστο στη διοίκηση της Ουτρέχτης.

Ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ, ένας από τους σημαντικότερους Ολλανδούς της τελευταίας 15ετίας, αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, σε ηλικία 35 ετών.

Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός, αγωνιζόταν την περσινή σεζόν στην Αλ Γκαράφα του Κατάρ, με την οποία πραγματοποίησε 22 συμμετοχές, πετυχαίνοντας 15 γκολ. Ο Σνάιντερ έκανε μια τεράστια καριέρα, φορώντας τις φανέλες των Άγιαξ, Ρεάλ Μαδρίτης, Ίντερ, Γαλατασαράι και Νις. Με την ομάδα του Μιλάνου μάλιστα κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ του 2010, όντας ο «ακρογωνιαίος λίθος» των «νερατζούρι».

Με τους «Οράνιε» ήταν φιναλίστ στον τελικό του Μουντιάλ της ίδιας χρονιάς, κατά την οποία έχασε το τρόπαιο από την Ισπανία. Με την Εθνική ομάδα της χώρας του έγινε ρέκορντμαν συμμετοχών, πραγματοποιώντας 134 εμφανίσεις.

Πλέον, ο Σνάιντερ ανέλαβε πόστο στην διοίκηση της Ουτρέχτης, χωρίς να διευκρινίζεται το τι θέση θα αναλάβει. Η πόλη της Ουτρέχτης είναι η γενέτειρα του 35χρονου «άσσου», ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του.

Λίγο νωρίτερα ο Σνάιντερ δήλωσε για την Ουτρέχτη: «Τα συναισθήματα μου για αυτή την πόλη δεν περιγράφονται. Τώρα που σταμάτησα να αγωνίζομαι, θα ήθελα να έχω ένα όμορφο μέρος όπου θα μοιράζομαι τις εμπειρίες μου. Θα οργανώσω το γραφείο μου και θα δούμε τι θα συμβεί».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ