Ο Τσακίρ αποθέωσε τη διαιτητή του UEFA Super Cup (pics)

Ο Τσακίρ αποθέωσε τη διαιτητή του UEFA Super Cup (pics)

H Στεφανί Φραπάρ θα διευθύνει τον τελικό του UEFA Super Cup ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Τσέλσι (14/8, 22:00) και ο Τσουνέιτ Τσακίρ που θα είναι τέταρτος της αναμέτρησης αποθέωσε τη Γαλλίδα διαιτητή.

Η Στεφανί Φραπάρ θα διευθύνει τον τελικό του UEFA Super Cup ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Τσέλσι την Τετάρτη (14/8, 22:00). Αυτή είναι μία ιστορική απόφαση της UEFA, καθώς για πρώτη φορά σε έναν τόσο κρίσιμο αγώνα θα είναι γυναίκα η διαιτητής.

Ο Τσουνέιτ Τσακίρ θα είναι τέταρτος στην αναμέτρηση, με τον Τούρκο διαιτητή να αποθεώνει μέσω των social media τη Φραπάρ και τις βοηθούς της.

«Είμαστε όλοι διαιτητές. Όταν μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο δεν μας αποκαλούν άνδρα διαιτητή ή γυναίκα διαιτητή. Είμαστε το ίδιο. Κάνουμε τα ίδια τεστ φυσικής κατάστασης, την ίδια προετοιμασία, μαθαίνουμε τους ίδιους κανονισμούς για το ποδόσφαιρο και τις ίδιες προπονήσεις. Δεν υπάρχει κάποια διαφορά. Είναι γενναίες. Έχουν κουράγιο. Δεν διστάζουν να πάρουν δύσκολες αποφάσεις. Θα το δείτε αύριο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τσακίρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ