Κλοπ: «Η Τσέλσι θα είναι 100% έτοιμη»

Κλοπ: «Η Τσέλσι θα είναι 100% έτοιμη»

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για τον αυριανό τελικό του Super Cup με την Τσέλσι, τονίζοντας την δυσκολία του παιχνιδιού, ενώ σχολίασε και την παρουσία των γυναικών - διαιτητών .

O αυριανός τελικός του  UEFA Super Cup αποτελεί ένα ξεχωριστό παιχνίδι για τις Λίβερπουλ και Τσέλσι και ο Γιούργκεν Κλοπ το γνωρίζει δεόντως. Ο Γερμανός στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, τόνισε πως η συντριπτική ήττα των «μπλε» στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από την Γιουνάιτεντ, δεν θα επηρεάσει την ομάδα του.

Υπογράμμισε πως πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στην κατάκτηση ενός ακόμα ευρωπαϊκού τροπαίου, σεβόμενοι την αντίπαλό τους! Σχολίασε την ατυχία στον τελικό του Community Shield με την Σίτι, αλλά και την κατάσταση της ομάδας του.

Το καλύτερο το άφησε για το τέλος αφού η μητέρα του… θα είναι ο λόγος να έχει μια ήσυχη συμπεριφορά στις «αρχόντισσες» του τελικού!

Τα όσα δήλωσε ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ: 

«Το να κερδίζεις παιχνίδια, πάντα βοηθάει. Αλλά, αύριο θα είναι μια διαφορετική διοργάνωση. Τα πάντα έχουν προετοιμαστεί για έναν τελικό και το ίδιο πρέπει να κάνουμε κι εμείς. Δεν ξέρω αν περιμένουν όλοι να κερδίσουμε αύριο. Δεν υπάρχει πρόβλημα με το τι σκέφτεται ο κόσμος γύρω μας.

Σεβόμαστε πολύ την Τσέλσι. Το αποτέλεσμα κόντρα στη Γιουνάιτεντ δεν δείχνει το πως πήγε το ματς. Η Τσέλσι θα είναι 100% έτοιμη και έτσι πρέπει να είναι. Πρέπει να κλείσουμε τα αυτιά μας σε αυτά που λένε οι άλλοι και το ίδιο θα κάνει και η Τσέλσι.

Δεν είμαστε το μοναδικό κλαμπ που είχε δύσκολη προετοιμασία. Ποτέ δεν ξέρεις πως θα πάει στην αρχή της σεζόν. Κόντρα στην Σίτι είχαμε σοβαρά προβλήματα αλλά στο δεύτερο ημίχρονο τα πήγαμε πραγματικά πολύ καλά, σημάδι ενθαρρυντικό.

Από άποψη φυσικής κατάστασης θα είμαστε στο 100% τον Σεπτέμβριο/Οκτώβριο. Κερδίσαμε μία διοργάνωση πέρυσι. Η ομάδα είναι φτιαγμένη για να είναι επιτυχημένη και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αύριο.

Με λίγη περισσότερη τύχη κόντρα στην Σίτι θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Τώρα πρέπει να το ξανά αποδείξουμε. Δεν μπορώ να κάνω κάτι με αυτούς που λένε ότι η Τσέλσι δεν θα είναι δύσκολη»

Ενώ για τον ορισμό γυναικών – διαιτητών, αλλά και την… μητέρα του σχολίασε:

«Επιτέλους θα έχουμε γυναίκες διαιτητές. Νομίζω ότι έχει έρθει ο καιρός. Είχα την εμπειρία στη Γερμανία. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαστε κομμάτι αυτής της ιστορικής στιγμής. Είναι πολύ έξυπνη απόφαση να έχουμε γυναίκες διαιτητές σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι.

Θα προσπαθήσω να μην τους κάνω τη ζωή πιο δύσκολη. Θα δείξω το καλύτερο πρόσωπό μου, αλλιώς η μαμά μου θα νευριάσει πολύ»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ