Λίβερπουλ-Τσέλσι: Αποθεώθηκε η Φραπάρ στο Vodafone Park! (vid)

Λίβερπουλ-Τσέλσι: Αποθεώθηκε η Φραπάρ στο Vodafone Park! (vid)

Η Στέφανι Φραπάρ θα διευθύνει τον αγώνα της Λίβερπουλ με την Τσέλσι για το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και λίγη ώρα πριν την σέντρα, αποθεώθηκε από το κοινό στο Vodafone Park.

Λίβερπουλ και Τσέλσι αναμετριούνται σε λίγη ώρα στο Vodafone Park στην Κωνσταντινούπολη στον τελικό του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ, με την Στέφανι Φραπάρ να γράφει Ιστορία.

Η Γαλλίδα ρέφερι θα γίνει η πρώτη γυναίκα που θα διευθύνει έναν αγώνα ανδρών της Uefa και φυσικά η πρώτη που θα διευθύνει έναν τελικό! Είχε σφυρίξει τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου γυναικών μεταξύ των ΗΠΑ και της Ολλανδίας, ενώ ήταν η πρώτη γυναίκα διαιτητής που είχε οριστεί σε αγώνα της Ligue 1 όταν τον Απρίλιο είχε σφυρίξει στην αναμέτρηση της Αμιάν με το Στρασβούργο.

Βγαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο του Vodafone Park, η Φραπάρ αποθεώθηκε και μάλιστα, όταν… σκόραρε για να ελέγξει το ρολόι της αν λειτουργεί σωστά η Goal Line Technology, ο κόσμος πανηγύρισε.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί πως ακόμα δύο γυναίκες θα βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο, μιας και οι βοηθοί διαιτητή θα είναι η Ιταλίδα Μανουέλα Νικολόζι και η Μισέλ Ο’Νιλ από την Ιρλανδία, ενώ τέταρτος διαιτητής της συνάντησης ορίστηκε ο πολύπειρος Τούρκος Τσακίρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ