«Σειρήνες» από Σαουδική Αραβία για Μπεν

«Σειρήνες» από Σαουδική Αραβία για Μπεν

Ο Μοχάμεντ Μπεν έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων από την Σαουδική Αραβία με τις εμφανίσεις του στις υπηρεσίες του Ερυθρού Αστέρα εδώ και 1,5 χρόνο

Στο παρελθόν φόρεσε τις φανέλες των Βέροια, Ολυμπιακού, Λεβαδειακού και Πανιωνίου, ωστόσο η ομάδα που εκτόξευσε την καριέρα του είναι αναμφίβολα ο Ερυθρός Αστέρας.

Ο λόγος για τον Μοχάμεντ Μπεν.

Ο επιθετικός από τις Κομόρες μετακόμισε στο Βελιγράδι τον Ιανουάριο του 2018 και θεωρείται από τις πιο επιτυχημένες μεταγραφές του Αστέρα τα τελευταία χρόνια, ενώ το ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα αναφέρει πως πακετάρει τα πράγματά του κι ετοιμάζεται για άλλη… ήπειρο.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας The Journal, ο πρώην Ερυθρόλευκος έχει στα χέρια του μία πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, ενώ και ο Αστέρας φέρεται ικανοποιημένος καθώς από την επικείμενη συμφωνία θα βάλει κοντά στα 2.000.000 ευρώ στα ταμεία του.

Να σημειώσουμε εδώ ότι το συμβόλαιο του Μπεν εκπνέει τον Ιούνιο του 2020 και από τις αρχές του νέου έτους θα μπορεί να διαπραγματευτεί ελεύθερα τη μεταγραφή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ