Επίσημο: Υπέγραψε στον Ερυθρό Αστέρα ο Ματέο!

Επίσημο: Υπέγραψε στον Ερυθρό Αστέρα ο Ματέο!

Ο Ματέο Γκαρσία πείστηκε από τους ανθρώπους του Ερυθρού Αστέρα και τη Λας Πάλμας και υπέγραψε συμβόλαιο 4 χρόνων με τους Σέρβους.

Ο Ματέο Γκαρσία είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής του Ερυθρού Αστέρα. Ο Αργεντινός εξτρέμ, πείστηκε από τους ανθρώπους της ομάδας του Βελιγραδίου και υπέγραψε συμβόλαιο 4 χρόνων με τους Σέρβους. Μάλιστα πριν από λίγη ώρα υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα και ανακοινώθηκε επίσημα.

Ο Ματέο Γκαρσία είναι ο νέος παίκτης του Ερυθρού Αστέρα
Ο Ερυθρός Ατέρας απέκτησε νέο ποδοσφαιριστή σήμερα, καθώς ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Αργεντινού ποδοσφαιριστή Ματέο Γκαρσία, από τη Λας Πάλμας. Ο Γκαρσία είναι γεννημέρνος το 1996 και αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός», ανέφε η ανακοίνωση του Αστέρα, με την οποία επιβεβαιώθηκε η μεταγραφή του Ματέο.

«Οι διαπραγματεύσεις ήταν μακρές και επίπονες, αλλά συμφωνήσαμε σε όλα προς μεγάλη χαρά των οπαδών μας. Ο Ματέο Γκαρσία είναι ο νέος ποδοσφαιριστής του Ερυθρού Αστέρα. Υπέγραψε συμβόλαιο 4 χρόνων και θα προπονηθεί σήμερα το απόγευμα, δημιουργώντας την καλύτερη ομάδα για την Τετάρτη. Πήραμε αυτό που αναζητούσαμε εδώ και πολύ καιρό, ταχύτητα στα άκρα, έναν παίκτη που είναι δυνατός με την μπάλα και γεναίος να παίρνει την ευθύνες», ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα του Αστέρα ο γενικός διευθυντής του συλλόγου, Ζνένταν Τέρζιτς.

Οπως επισημαίνουν οι Σέρβου, ο Γκαρσία αναμένεται να δηλωθεί άμεσα στην ευρωπαϊκή λίστα του Αστέρα για τα παιχνίδια με τη Γιουνγκ Μπόις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ