Από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού στην πρώτη ομάδα της Νότιγχαμ Φόρεστ ο Ρεζάρτ Ράμα

Από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού στην πρώτη ομάδα της Νότιγχαμ Φόρεστ ο Ρεζάρτ Ράμα

Ο πρώην ερυθρόλευκος, Ρεζάρτ Ράμα υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τη Νότιχαμ Φόρεστ και θα έχει την ευκαιρία να αποδείξει γιατί θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες της ηλικίας του.

Ο Ρεζάρτ Ράμα αποτελεί έναν από τους πιο ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές στην ηλικία του στην Ευρώπη και ένα από τα πιο μεγάλα prospect του αλβανικού ποδοσφαίρου. Ο 18χρονος πρώην αρχηγός της εθνικής ομάδας της Αλβανίας U17 και νυν της U19 έκανε το επόμενο βήμα στην καριέρα του, καθώς ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Ράμα υπέγραψε συμβόλαιο με την πρώτη ομάδα για τα επόμενα τρία χρόνια και θα έχει την ευκαιρία σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον να ανέβει επίπεδο και να πάρει ευκαιρίες. Ο νεαρός Αλβανός δεξιός μπακ έκανε ήδη το ντεμπούτο του με την ομάδα U23 του συλλόγου, πραγματοποιώντας μάλιστα μια σπουδαία εμφάνιση. Οι άνθρωποι της Νότιγχαμ πιστεύουν στον νεαρό αμυντικό και φαίνεται, αφού δεν είναι τυχαία η χρονική διάρκεια του συμβολαίου του.

Ο Ράμα είναι γεννημένος το 2000 και τον Δεκέμβρη θα κλείσει τα 19 του χρόνια. Προέρχεται από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, όπου παρέμεινε για 8 χρόνια και ουσιαστικά εξελίχθηκε και «μεγάλωσε» ποδοσφαιρικά. Διαθέτει ένα πολύ δυνατό κορμί, έχει ύψος 1.84 και αγωνίζεται κυρίως ως δεξιός μπακ. Παρόλα αυτά λόγω σωματοδομής αλλά και ικανότητας με την μπάλα στα πόδια μπορεί να αγωνιστεί με σχετική άνεση και ως αμυντικός μέσος, αλλά και ως στόπερ.

Από πολύ μικρός αγωνίζεται στην μικρές εθνικές ομάδες της Αλβανίας, ενώ το πλέον αξιοσημείωτο είναι ότι πάντα ήταν ο μικρότερος σε ηλικία ποδοσφαιριστής στο ρόστερ. Από την U15 της Αλβανίας μέχρι και την U19 ήταν και είναι ο αρχηγός της εθνικής του ομάδας. Σε όλες τις προεπιλογές και σε όλες τις διοργανώσεις έχει δώσει το παρών, ενώ στη γειτονική χωρά θεωρούν ότι είναι το μέλλον του αλβανικού ποδοσφαίρου.

Ωστόσο, το γεγονός ότι γεννήθηκε στην Ελλάδα αλλά και η οκταετία που πέρασε στον Ρέντη με τη φανέλα του Ολυμπιακού του δίνουν τη δυνατότητα στο μέλλον να αγωνιστεί αν φυσικά το επιθυμεί στην Εθνική Ελλάδας. Στους ερυθρόλευκους την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 20 ματς με τη δεύτερη ομάδα και ήταν από τους κορυφαίους της σεζόν σημειώνοντας παράλληλα και δύο τέρματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως φέτος το καλοκαίρι ο Ράμα έλυσε το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό με σκοπό να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Αυτό το βήμα, αυτό το «σκαλοπάτι» ακόμα καλύτερα είναι η Νότιγχαμ, η οποία συμφώνησε με τον νεαρό και ολοκλήρωσε τη μεταγραφή, την οποία «έτρεξε» ο ατζέντης του, Άγγελος Βεϊζι. Ο άνθρωπος που έστειλε και τον Εμιλιάνο Μπουλάρι στον Ολυμπιακό. Ο Ράμα ήταν «ταύρος» στα ιατρικά τεστ και υπέγραψε το συμβόλαιο του, ενώ στα πρώτα του 60 λεπτά με την U23 της αγγλικής ομάδας ήταν εντυπωσιακός.

https://www.instagram.com/p/B1gpGJYo2E-/?utm_source=ig_web_copy_link&fbclid=IwAR2isTnegJRTN3IvCt31vYgt7c8xtzZpHRUQXZRK3BIUMin11CYADGl0Q9M

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ